Alen i Ela u drugoj emisiji uživo plesali su paso doble.

Elegantno su uklizali u prvu emisiju i svojim plesom osvojili su simpatije publike i žirija. Alenu se u prvoj emisiji dogodilo da je stvarno uživao, a tome se nije nadao. U duhu ove emisije i nezaboravne godine Alen nas je proveo kroz svoju maldost. Nezaboravna godina za njega je ona u kojoj je osnovao bend Laufer.

"Mislim da ti imaš prirodni talent za ples. Meni je osobno bio draži onaj šarmer od prošlog puta, ali ni ovaj zločesti dečko nije loš. Malo tehnike nedostaje, ali znaš ti što radiš", započela je Franka.

"Meni je danas bilo ozbiljno, sa stavom, mislim da je to za paso doble potrebno. Meni je danas bilo dobro, moram to reći", istaknula je Larisa.

"Ja mislim da ti ta divljina ide dobro. Pohvalio bih one dijelove kad si solo. Sve u svemu volim gledati kako plešeš", dodao je Igor.

"Sve dijelove koji su slobodnog karaktera odradio si savršeno. E kad smo kod ovog malo plesnog dijela tu si ušao u karakteristične figure paso doblea, i to je nedostajalo da bi imao jednu fabulu", zaključio je Marko.

Osvojili su 26 bodova žirija.

Za prvi ples u showu „Ples sa zvijezdama“ Alen i Ela imali su zadatak izvesti slowfox. Na plesni podij donijeli su dašak glamura, a Alen je dobio i nadimak – šarmer zlatnog doma Hollywooda. „Šarmantno, nježno, lijepo, protočno... tako ste kliknuli i baš ste dobro uklizali u ovu prvu emisiju“, navela je Larisa nakon plesa. Osvojili su 25 bodova žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju