Jedan natjecatelj sve bazira na improvizaciji, dok druga plesna skupina ima sve unaprijed pripremljeno. Krije li se među njima novi hrvatski Supertalent?

Plesni studio Trinity & co iz Rijeke broji oko sto članova, a osnovani su 2015. godine. U njihovoj grupi najmlađa članica ima 11, a najstarija 15 godina.

Za sebe su rekli. ''Mi smo grupa koja već duže trenira i prijavili smo se na Supertalent kako bi probali nešto novo''.

Tijekom audicije nisu se pojavili u punom sastavu. Nastupilo je njih 13, točnije 12 članica i samo jedan član. Zanimalo nas je kako je biti jedini muškarac u grupi. ''Malo mi je to sve naporno. To je 12 cura koje su sve u pubertetu, zna biti svega, ali na kraju smo svi zajednica i prijatelji''.




Kao individualac pojavit će se Mario Nebosenko koji će svoj nastup temeljiti na improvizaciji.

''Prije Supertalenta nikada nisam imao veliki javni nastup u koji sam ušao bez velike pripreme. Zapravo, ne mogu reći da se nisam pripremao, ali ovo je freestyle. Smatram da je moj talent snalaženje i improvizacija po osjećaju i glazbi'', rekao je. 

Hoće li odluku žirija kreirati improvizacija ili dobra uvježbanost ostaje nam za vidjeti. Prvu emisiju uživo pete sezone Supertalenta ne propustite sutra od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju