Nakon kokoši zanimljivih imena, iluzije koja je bila nevjerojatna i četiri 'DA' iluzionist Emir u borbi je za finale.

Emir Samardžić hipnotizer je čiji je audicijski nastup na nas ostavio jak utisak. Najprije je na pozornici doveo dvije kokoši – Madonnu i Lady Gagu što je izazvalo salve smijeha kod publike.


 

Nakon što ih je uspješno hipnotizirao odlučio je Maju Šuput, koja ima jak strah od pernatih životinja, dodirnuti kokošjom nogom. Čuo se Majin vrisak, a ona je rekla da ga želi gledati u polufinalu jer ju zanima što će onda pripremiti.

Večeras je Emir pripremio nešto posve drugačije i ozbiljnije. ''Neće biti hipnoze, ali definitivno će se kokoška Lady Gaga pojaviti kao throwback'', objasnio nam je prije nastupa.

Ovaj simpatični Beograđanin uključio je sva četiri člana žirija i svatko je od njih imao poseban zadatak. Cilj nastupa je da on podsvjesno utječe na njihovo donošenje odluka. Vrlo zanimljivo…

''Ono što je specifično za moj nastup je što svaka moja tgočka može uspjeti ili ne. Međutim, uvijek idem na rizik jer nemam što izgubiti'', kaže Emir.

Što vi kažete za njegov nastup?

Je li uspio u svom nastupu?

glasova:



Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju