Glumila je s čak dva 'Bond' glumca i Banderasom...

Alex, koja se bavi pljačkanjem, pozove njezin bivši partner kako bi izveli zadnju pljačku. Uskoro sazna da se ne radi samo o dijamantima. Uključi se u igru mačke i miša u kojoj mora otkriti motivew zašto je ona postala meta.

Olga Kurylenko, koja u film glumi glavnu ulogu Alex, se od jdetinjstva bavi modelingom i plesom. Također, glumica svira klavir i divi se klasičnim filmovima pa, sukladno tomu, uživa u gledanju istih.

Tečno priča ruski, engleski i francuski jezik. Olga se zna sporazumijeti na još tri jezika: španjolskom, talijanskom i turskom, kojeg je naučila za potrebe snimanja filma 'Izvor nade'.

Glumica iza sebe ima zavidnu karijeru, koja je aktualna i danas. Glumila je s čak dva glumca iz serijala o najpoznatijem agentu, Jamesu Bondu. Tako je u filmu 'Quantum of Solace' glumila s Danelom Craigom, a u filmu 'The November Man' s Pierce Brosnanom.

U triler-komediji 'Salty' je glumila s Antoniom Banderasom. Film je sniman u Čileu, u rujnu  2016. godine.

Napetu akciju 'Šifra: Momentum' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju