Davidu zbog scene u kuhinji izmaknula pobjeda. Hrvoje: „Siguran sam da bi David bio prvi da nije napravio dramu u kuhinji!“

Na početku slatkog tjedna u Celebrity MasterChef kuhinji odvijala se prava drama. Kandidati su morali napraviti desert u čaši, a pobjedu je ovog puta odnio Igor. „Danas je najbolji desert bio Igorov. Potrudio si se s keksima i bio najuravnoteženiji od svih“,, komentirao je Igorovu pobjedu Andrej aludirajući na Davidov ispad kod serviranja jela. Naime, iako je napravio drugi najbolji desert s jako dobrim i interesantnim okusima, Dooks je izgubio u finalu zbog ispada koji mu se dogodio za vrijeme priprave deserta. Dooks je zaprljao čašu s kremom, a nije imao tople vode da je opere. Zatim je odlučio tražiti novu čašu, koju nije dobio.


Iznerviran tom činjenicom, Dooks je skinuo pregaču i odlučio napustiti Celebrity MasterChef. U pomoć mu je stigla Lana koja mu je pomogla te je oprala njegovu čašu i komentirala njegovo stanje: „Na kraju će imati najbolji desert, tak ću ga roknuti!“. Lanino predviđanje se i ostvarilo. Chefica Ana je prilikom prezentacije upozorila Davida: „Okusi su dosta dobri, šteta samo za onaj stres koji si priredio svojim kolegama. Znaš što znači u kuhinji kad kuhar skine pregaču? On automatski odlazi!“ David je na njezino upozorenje reagirao i rekao kako je to sve istina, ali da on na kraju krajeva ipak nije kuhar.

 


Radovana je također oduševilo Dooksovo jelo naziva 'Bipolarni poremećaj': „Ovo ti je izvrsno, ne znam koji ti je jarac!Tko te prosvijetilo, to ima dobar okus, izgleda grozno, ali naručio bi ga!


Igorov 'Moussding' je bio malo presladak, no žiriju se najviše svidjelo to što je sam ispekao kekse. Hrvoje je komentirao činjenicu da David nije pobijedio:„Dali su mu do znanja da mu neće neke stvari tolerirati, ali sam siguran da bi bio prvi da nije napravio dramu u kuhinji!“


Lanin 'Čoko crumble s jagodama' je prezentacijski izgledao savršeno, ali žiri joj je zamjerio što je u desert stavljala sirove jagode. „Puno ljepše izgleda nego što je fino. Do sada su tvoja slana jela bila bolja nego slatka!“, zaključio je Radovan.


Najočekivanije jelo je zasigurno bila Hrvojeva 'Čokoladno voćna rapsodija' koju je radio sa čilijem. Andrej je za njegov desert rekao: „Kruška koja je dosta slabašna preuzela je okus. Ideja je dobra, ali si mi se malo spotaknuo na realizaciji.“ Leonov 'Čoko hrapavi voćni đumbirko' najviše je oduševio ljubitelja slatkog, Radovana, koji je rekao kako je njegov okus nevjerojatno dobar.


Na kraju je žiri ipak zaključio kako Celebrity MasterChef kandidati nisu bili uspješni slastičari. Svi su kandidati previše napunili svoje čaše s desertom, što je ujedno bila i najveća zamjerka žirija.


Što očekuje top pet celebrity kuhara Hrvatske u novom izazovu? Koju će namirnicu izabrati Igor u slatkom tjednu ne propustite u novoj epizodi Celebrity MasterChefa na Novoj TV!

Celebrity MasterChef gledajte od nedjelje do utorka u 22:35h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju