Proglašenje pobjednika bit će 28. siječnja.

Nova TV u finalnoj utrci za medijsku nagradu Zlatni Studio ima šest nominacija. Nakon prvog kruga glasanja publika je odlučila koje formate i lica želi u daljnjoj utrci koja završava 20. siječnja, do kada se može glasati za svoje favorite, a samo jedan od njih u svakoj kategoriji odnijet će pobjedu.

U finale kateorije TV voditelj ušao je Igor Mešin. Tom prigodom otkrio nam je detalje iz dugogodišnje karijere kao što su prvi voditeljski angažman, što mu je bilo najdraže u karijeri, kako funkcionira s kolegama voditeljima, je li mu lakše voditi emisiju sam ili u paru i još mnoge druge zanimljivosti koje možete pogledati u videu. 

U finale kategorije TV emisija ušao je Dnevnik Nove TV, najgledanija informativna emisija u Hrvatskoj, dok se u kategoriji TV zabava nalazi Ples sa zvijezdama. Hit domaća serija Kumovi u konkurenciji je u kategoriji TV serija. U kategoriji reality show dva su popularna zabavna showa Nove TV - MasterChef i Supertalent.

Publika bira svoje favorite između troje kandidata u svakoj kategoriji, a u drugom krugu se može glasati online ili putem kupona koji izlaze u tjedniku Studio do 20. siječnja. Pobjednika Zlatnog Studija odlučit će zbroj postotnog udjela glasova u kuponima s postotnim udjelom glasova dobivenih glasanjem online, u dva kruga glasanja, a proglašenje pobjednika će biti 28. siječnja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju