Nova epizoda Superalenta ove nedjelje u domove gledatelja nastavlja donositi uzbuđenje, adrenalin, smijeh i zabavu.

U nedjeljnoj emisiji Supertalenta vidjet ćemo mnoštvo talenata čija će nas životna priča inspirirati, talente koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim, kao i one koji će nas nasmijati do suza.


 

Svakako spektakl priredit će barmenski dvojac Bar Levels, Dragan Repac i Kristijan Briješki, koji su na audiciju stigli ravno sa sezone. Njihov talent je žongliranje koktelima, natječu se po raznim natjecanjima, a trenutno drže 2. i 3. mjesto u Hrvatskoj.



Dok su se do sada natjecali pojedinačno, na Supertalent su se odlučili prijaviti u paru. „Moramo razmišljati kao jedan!“, istaknuli su. No, trema pred stručnim žirijem i javnim nastupom rezultirat će malom nezgodom – dok će razgovarati sa žirijem i slušati njihove komentare, njihov šank će se zapaliti, ali na svu sreću Igor i Rene brzo će uskočiti u pomoć

Svoju sreću pokušat će pronaći i Elizabeth Zachero koja inače konobarica po zanimanju sebe, kaže, vidi u showbuzz svijetu. „Prijavila sam se na Supertalent jer mislim da je vrijeme da izađem iz sjene.“, odlučna je Elizabeth koja će se predstaviti talentom pjevanja.

Svoje vokalne sposobnosti odlučio je pokazati i Filip Rakočević, umjetničkog imena FR, koji će se nastupiti sa svojom autorskom pjesmom. Filip se glazbom bavi tri godine, a preferira rap, hip-hop i trap.

Hoće li se njegova izvedba svidjeti žiriju te tko će proći u daljnje natjecanje, a kome će žiri poželjeti više sreće drugi put, ne propustite doznati u nedjelju od 20 sati na Novoj TV!

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju