Preskakanje užeta, vrtnja hula hupa, snažni dečki i prekrasni vokali… Što još donosi nova Supertalent emisija?

Djevojke iz Mađarske grupa Jump rope nakon audicije dolazi još spremnija i veselija nego prije! One su se predstavile preskakivanjem užeta koje su podigle na jednu sasvim novi razinu.

Ovu grupu čini pet djevojaka od kojih su dvije sestre kojima je ljubav prema ovom vidu tjelovježbe otkrio otac koji je profesor tjelesnog odgoja.

One su mišljenja kako preskakivanje užeta nije samo za djecu. ''Mi se profesionalno bavimo ovim, ali želimo uključiti sve više zemalja. Došle smo sa cijelim timom kako bi ljudi vidjeli različite vrste i kombinacije ove vještine'', rekle su nam sestre.

Osim njih na pozornici Supertalenta u nedjelju će nastupiti Paula Ribić. Mlada huperica sve nas je osvojila svojim talentom, ali i zanimljivim djelom točke tijekom kojeg je obruč vrtjela ni manje ni više nego punđom.

Paula dolazi iz mjesta pored Vrbovca i bavi se hula hoopom već pet godina. ''Hula hup je za sada za mene samo hobi, a možda i preraste u nešto drugo'', kaže Paula koja je prije Supertalenta nastupala samo na školskim priredbama.

Što mislite tko bi od njih mogao odraditi bolji u nastup i time osvojiti prolaz u veliko finale Supertalenta?

Koji vam se nastup više svidio?

glasova:

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju