Top programi tjedna su Dnevnik Nove TV, Čista ljubav i Provjereno

Nova TV, najgledanija televizijska postaja u Hrvatskoj i ove se jeseni može pohvaliti s najboljim zabavnim i informativnim programom, a o tome svjedoče i ovotjedni rezultati gledanosti.

Dnevnik Nove TV ultimativna je središnja informativna emisija te uvjerljivo najgledaniji program ove jeseni. Uz najgledaniju emisiju Dnevnika ovog tjedna je u prosjeku bilo više od 617 tisuća gledatelja, a emisija je ostvarila 43,5 posto udjela u gledanosti. Cijeli tjedan je Dnevnik Nove TV bio najgledaniji program dana, sve do ovog četvrtka kad se s tom titulom mogla pohvaliti nova dramska serija Nove TV.

Čista ljubav
osvojila je gledatelje s prvim epizodama i uzbudljivom radnjom. Uz najgledaniju epizodu nove dramske serije, onu emitiranu u ponedjeljak, pogledalo je više od 640 tisuća gledatelja, a epizoda je ostvarila 39,5 posto udjela u gledanosti.

Provjereno sa svojim temama privlači sve već broj gledatelja, a svoju snagu pokazala je i s ovotjednom emisijom, koja je iza serije Čista ljubav, Dnevnika Nove TV i serije Bit ćeš moja bila četvrti najgledaniji program dana. Uz intrigantne i zanimljive priloge istraživačkog magazina Nove TV koji je ušao u 11.sezonu emitiranja bilo je ovog četvrtka više od 407 tisuća gledatelja, a emisija je ostvarila 40,5 posto udjela u gledanosti. Na komercijalnom targetu 18-54 emisija je ostvarila još bolji rezultat s kojim je jučer bila čak drugi najgledaniji program dana, odmah iza serije Čista ljubav.

Turska uspješnica Bit ćeš moja bilježi porast gledanosti u rujnu, te je uz najgledaniju epizodu ovog tjedna bilo više od 532 tisuće gledatelja.

Izvor: AGB Nilesen
Razdoblje: 10.-14.rujna 2017.
Target: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju