Avantura prepuna izvrsne zabave, smijeha i novih likova!

Glavni neprijatelj Štrumpfova je Gargamel. Vođa malih plavih stvorenja je Papa Štrumpf inače čarobnjak, a jedini je ženski lik među Štrumpfovima plavuša Štrumpfeta. Štrumpfovi su imena dobili po svojim osobnostima ili po poslovima kojim se bave.

Prvi je ovo animirani film Sony Animationa koji ima ženskog protagonista, kao i prvi film koji ima promjenu protagonista u nastavcima.

U ovom nastavku akcijsko-animirane obiteljske komedije, neprijatelj Štrumpfova, Gargamel kreira dvoje zločestih likova nalik Štrumpfovima kako bi ostvario svoj zločesti plan. Saznaje da jedino Štrumpfeta zna tajnu čaroliju koja mu može pomoći u ostvarenju plana i otme je. Odlazi s njom u Pariz, a u isto vrijeme Papa Štrumpf, Trapavi, Mrgud i Licko se moraju vratiti u naš svijet, udružiti se sa svojim prijateljima Patrickom i Grace i dati apsolutno sve od sebe kako bi spasili Štrumpfetu.

Scenaristi filma su J. David Stem i David N. Weiss. A glumci su Hank Azaria, Neil Patrick Harris, Brendan Gleeson, Jayma Mays, Jacob Tremblay, Nancy O'Dell, Karim Babin, Gaston Morrison, Jocelyn Blanchard, Erika Rosenbaum, Carolina Bartczak, James A. Woods.

Obiteljsku komediju 'Štrumpfovi 2' pogledajte u nedjelju na Novoj TV u popodnevnom terminu! Više filmskih naslova koji vas očekuju ovaj tjedan potražite na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju