Romantična komedija koja će osvojiti vaša srca!

Keith Michaels (Hugh Grant) nekoć je bio nagrađivani holivudski scenarist, no danas je u dugovima i bez inspiracije. Stoga je primoran prihvatiti posao gostujućeg predavača na malom koledžu. Iako se isprva nada da će u posao uložiti minimalan trud kako bi se mogao posvetiti svojem novom scenariju, Keith se sve više uključuje u živote svojih studenata među kojima je Holly (Marisa Tomei), samohrana majka koja nastoji okrenuti novu stranicu u životu.

'Kako se piše ljubav' je američka romantična komedija iz 2014. čija je zvijezda Hugh Grant. Glumeći pretežno u romantičnim komedijama, Hugh Grant je postao miljenik ženskog djela publike.

Scena u kojoj se lik Hugha Granta (Keith Michaels) promatra u video spotu na internetu jest stvarni govor prihvaćanja Hugha Granta 1995. godine kada je osvojio Zlatni globus za najboljeg glumca u komediji 'Četiri vjenčanja i sprovod'.

Redatelj Marc Lawrence već je tri puta radio s Hughom Grantom. Ovo je njihov četvrti film na kojem surađuju kao redatelj i glavni glumac, a ranije su surađivali na snimanju filmova „Dva tjedna za ljubav“, „Glazba i stihovi“ i „Što je novo s Morganima?“.

U sceni u kojoj profesorica Weldin (Allison Janney) kaže kako njezini učenici misle da sliči Elinor iz filma „Razum i osjećaji“ Keith kaže kako mu je poznat lik Elinor. Hugh Grant je zapravo glumio u filmu „Razum i osjećaji“, a spomenuta Elinor Dashwood bila je zaljubljena u Edwarda Ferrarsa kojeg je Grant utjelovio.

Romantičnu komediju 'Kako se piše ljubav' ne propustite gledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na Nova TV.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju