Za malog Mišu Kovača već smo čuli, a svojim je nastupom osigurao čak finale Supertalenta, no tko je nova Doris Dragović?

Druga audicijska emisija Supertalenta iznjedrila je nova lica na hrvatsku glazbenu scenu. Mala-velika konkurencija Miši Kovači je Gabrijel Čačić koji je svakim svojim nastupom stepenicu bliže finalu.

Gabrijel je na audiciji pjevao Mišinu ''Noćas ćemo zemlji 'ko materi reći''. Mnogima su zasuzile oči na njegovu izvedbu, a za polufinale pripremio je još veći spektakl.

S tatom koji ga je pratio na harmonici i klapom kao pratnjom Gabrijel je pjevao ''Proplakat će zora'', također Mišinu pjesmu koja je poznatija pod nazivom ''Na tvojoj ruci prsten''. 

Sve je jako ugodno iznenadio i dobio je pohvale žirija, kao doduše Helena Gudelj koja je na audiciji pjevala ''Listen'', megapopularne Beyoncé, a za polufinale se olučila za hrvatsku pjesmu koja se pokazala kao pun pogodak! 

''Izgledala si kao diva, ponašala si se kao diva. Otvorila si se u drugom dijelu pjesme, paše ti kada digneš vokal. U ovom smjeru trebaš ići, mislim da ćeš imati brdo publike i brdo para!'', rekla je za njen nastup Maja Šuput.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju