Suradnja i prijateljstvo kroz brojne komedije

Holivudska prijateljstva često nemaju dugi vijek, međutim, to nije situacija i između glumaca Owena Wilsona i Bena Stillera koji se već od 1990-ih godina često pojavljuju i surađuju u raznim komedijama.

Prije nego što su radili zajedno Stiller je došao do Wilsona, nakon što je vidio kako Wilson glumi, i rekao mu je da je on njegov obožavatelj te bi volio jednog dana raditi s njim. To se i ostvarilo pa su danas iza njih brojne poznate, poput filmova "Zoolander", "Starsky & Hutch", "Noć u muzeju". Uspješnica u kojoj su također oboje glumili jest i "Dozvola za male Fockere".

 

Film "Dozvola za male Fockere" predstavlja treći nastavak koji prati obitelj Focker i sve uspone i padove obiteljskog života. Nakon deset godina Greg se napokon složio s Jackom. Međutim, sve kreće po zlu kada Greg započinje posao u farmaceutskoj kompaniji, a Jack ponovo rađa sumnje prema Gregu koji mu se mora dokazati kako sve drži pod kontrolom.

Komediju "Dozvola za male Fockere" ne propustite pogledati u subotu na Novoj TV! Više filmskih naslova koji vas očekuju ovaj tjedan potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju