Suradnja i prijateljstvo kroz brojne komedije

Holivudska prijateljstva često nemaju dugi vijek, međutim takva situacija nije i između dvojice glumaca Owena Wilsona i Bena Stillera koji se već od 1990-ih godina često pojavljuju i surađuju u raznim komedijama. Prije nego što su radili zajedno Stiller je došao do Wilsona, nakon što je vidio kako Wilson glumi, i rekao mu je kako je on njegov obožavatelj te kako bi volio jednog dana raditi s njim. To se i ostvarilo pa su danas brojne poznate suradnje iza njih, kao što su: "Zoolander", "Starsky & Hutch", "Noć u muzeju". Uspješnica u kojoj su oboje također glumili je i "Dozvola za male Fockere".

 

Film "Dozvola za male Fockere" predstavlja treći nastavak koji prati obitelj Focker i sve uspone i padove obiteljskog života. Nakon deset godina Greg se napokon složio s Jackom. Međutim sve kreće po zlu kada Greg započinje posao u farmaceutskoj kompaniji, a Jack ponovo rađa sumnje prema Gregu koji mu se mora dokazati kako sve drži pod kontrolom.

Komediju "Dozvola za male Fockere" ne propustite u subotu u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova koji vas očekuju ovaj tjedan potražite na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju