Treću epizodu nove sezone "Supertalenta" ne propustite pogledati u nedjelju na Novoj TV!

Ova nedjelja rezervirana je za treću epizodu osme sezone Supertalenta koja donosi pregršt zanimljivih nastupa – od mađioničarski trikova i hodanja po vatri, preko balansiranja na žici, do uigranih plesnih i pjevačkih točaka.

Svoj opasan i riskantan talent na pozornici pokazat će Ukrajinka Tetiana Kundyk koja je još kao djevojčica plesala u cirkusu gdje je počela razvijati svoj talent. Tetiana je nastupala po kazalištima, parkovima i kabaretima te trenutno radi u cirkusu sa svojom obitelji, a u Supertalent došla je pokazati umijeće balansiranja na žici. Iako je milijun puta doživjela pad, za sebe kaže da ima talent za ponovo ustajanje, a nastup u Supertalenu poseban je za nju jer je prvi nakon stanke koju je uzela zbog rođenja sina.

 

Još jedan zanimljiv talent demonstrirat će Goran Mitrevski koji će doslovno zapaliti pozornicu Supertalenta. Uz razne trikove i iluzije, Goran će publici priuštiti veliki spektakl hodanjem po vatri, a pritom će mu se na pozornici pridružiti i jedan član žirija. Nesvakidašnju točku pred žirijem pokazat će dječak Noa Pradegan koji dolazi prezentirati neobičan talent pamćenja. „Moj talent je neobičan i drugačiji od drugih“, poručuje Noa koji priznaje da se ipak najviše boji Martinine reakcije.

Svoj pjevački talent, ali i zanimljivu životnu priču podijelit će Jerry Vale koji dolazi iz Venezuele. Iako je završio Pravni fakultet i radio kao odvjetnik u Dubaiju, životni put odveo ga je drugdje. U Hrvatsku je došao na turističku sezonu kao zabavljač, a trenutno pjeva na ulici te se nada da će njegov glas velikog raspona uz zavodljive glazbene ritmove očarati žiri i omogućiti mu da prođe u idući krug natjecanja.

Inovativne plesne pokrete na pozornici pokazat će Matija Smetko i Fran Sekić koji zajedno plešu otprilike šest godina. Da im ovo nije prvo pojavljivanje u Supertalentu odmah će primijetiti Maja koja će prepoznati Matiju iz prošle sezone. No, u ovoj sezoni Matija i Fran dolaze kao uigrani plesni dvojac, što će uočiti i Maja: „Vi ste živi primjer da se može doći ovdje pokazati nešto što mi još nismo vidjeli“.

Kombinacijom pjesme i plesa će se predstaviti grupa Pretty Loud, prvi romski ženski hip-hop bend u svijetu, čiji je cilj ohrabriti sve žene na svijetu. Jedna od želja im je da djevojke u romskoj zajednici ne stupaju u brak rano, nego da budu samostalne i da se bore za svoja prava, a u tome će ih odmah podržati Maja: „Ja sam se udala s 39 i ništa mi ne fali! Tako treba!“.

Na pozornici će se pojaviti i djevojčica Tara Skidmore koja će izvedbom mjuzikla pokazati nešto što publika u ovoj sezoni još nije imala prilike vidjeti, a glazbenu poslasticu priredit će harmonikaš Husejn Bajraktarević za kojega roditelji kažu da je vrlo talentiran, kao da je s druge planete, te Marta Prnjić koja kaže da je pjevanje za nju sreća i životni cilj.

Treću epizodu "Supertalenta" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode nove sezone pogledajte besplatno OVDJE!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju