Radovan: 'Ovo je najzahtjevnija kuhinja na svijetu! Kriteriji su ovdje jako visoki!'

Najpoznatija kuhinja na svijetu ponovno otvara svoja vrata. U ponedjeljak u 22:15 sati svoju gastro avanturu započinje četrnaestero kandidata koji će na neko vrijeme svijetla pozornica zamijeniti s najpaprenijom kuhinjom.


Prvi zadatak u MasterChef kuhinji bit će napraviti autorsko jelo s kojim će se prezentirati, odnosno s kojim će predstaviti dio sebe na tanjaru žiriju i naciji pred malim ekranima.


Za mene je MasterChef veći izazov nego bilo kakvo natjecanje u pjevanju“, kazala je Ivana Marić koja tvrdi kako inače nije vična eksperimentiranju, no temelje kuhanja ima i sada će svoje kuhanje samo nadograđivati.


Osim ukusnih jela, jedna od bitnih komponenata kojima će se stručni žiri voditi prilikom ocjenjivanja jest i maštovitost, odnosno umjetnička sloboda spojivih okusa koja će zaintrigirati njihova nepca. S tim se slaže i Hrvoje Rupčić: „Mislim da bi strast na neki način morala biti vodilja bilo kojeg kreativnog rada“ , a i Ricardo Luque koji nadodaje: „Ja smatram da se i u kuhinji i u glazbi čovjek može izražavati, pokazati svoj karakter.“ I Vlado Kalember kuhanje uspoređuje s glazbom: „Mora biti jednostavno i konkretno!


S dozom kreativnosti i misterioznosti zakuhat će i Mila Elegović koja kuhanje dijeli na potrebu i umjetnost te ističe kako se do sada bavila samo potrebama, no u MasterChef kuhinji će zasigurno dotaknuti i kreativno polje. „Osjećam se kao Audrey Hepburn u filmu Sabrina kada je otišla u Pariz na francusku gastroakademiju učiti.“ uzbuđeno će Mila.


Konkurencija među kuharima ove sezone vrlo je oštra, a tko će se već nakon prve epizode isprofilirati kao kuhar od umijeća, ostaje nam tek za vidjeti. „Ja sam borac u životu i borit ću se koliko god bude trebalo. I rukama i nogama i tavama!“ odlučno će Lana Klingor.

ANDREA STRAHUJE DA JOJ BABY DOOKS NE POJEDE SVU HRANU

Kolumnistica Andrea Andrassy priznaje kako se nada da neće odmah ispasti iz showa, ali veći strah od toga joj je Baby Dooks. „Nemam strah! Imam strah samo da mi Baby Dooks ne pojede svu hranu prije nego li dođe do žirija!“ našalila se Andrea dok David Vurdelja, poznat kao Baby Dooks, kaže: „Najviše volim kuhati kada sam stravično gladan, a to je uvijek!

Strast prema hrani dijeli i kazališni pjevač i solist, Ervin Baučić, koji kaže: „U MasterChef sam došao radi toga što volim jesti. Ja često kuham drugima. Mislim, volim pojesti i nešto što mi skuhaju, ali volim se zabavljati u kuhinji i smišljati nove kombinacije.“

Kome će prvo kuhanje u MasterChef kuhinji proći kao podmazano, a tko će se odmah na početku poskliznuti, saznat ćemo uskoro. Noževi su naoštreni, a vesela ekipa celebritiy kandidata spremna i odvažna za novu avanturu. „Bez rizika, nema života!“ odlučno će Hrvoje.

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
Facebook   Instagram  Twitter

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju