Gabrijel Čačić nevjerojatni je glazbenik koji ima samo šest godina. Vrlo samosvjestan s puno talenta iz nastupa u nastup zabavlja nas pjesmama Miše Kovača.

Gabrijel Čačić ujedno je i mala i velika konkurencija jednom od najpoznatijih hrvatskih pjevača – Miši Kovaču. Kad on zapjeva nitko ne ostaje ravnodušan, a salve oduševljenja ne jenjavaju.


 

Ovaj nam je talentirani dječak ispričao kako je prvi puta čuo za Mišu Kovača kada mu je tata pustio jedan njegov video, a od tada pa sve do danas Gabrijelu je to najdraži izvođač koji nema konkurenciju!

Na audiciji se predstavio pjesmom ''Noćas ćemo zemlji 'ko materi reći'', dok ga je njegov otac pratio na klavijaturama. Otac Josip već se dugi niz godina bavi glazbom i svira više instrumenata tako da podržava svog sina u potpunosti.

U polufinalu Gabrijel je promijenio formaciju te nisu samo on i njegov otac bili na pozornici. Pridružila im se klapa, a izveli su… Pogađate? Mišinu pjesmu ''Na tvojoj ruci prsten''.

Ovaj uvježbani dvojac često nastupa zajedno, a što li nam spremaju za finale ne propustite doznati već ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV, kada će biti i proglašenje pobjednika ili pobjednice velikog Supertalent finala.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju