Prvi dio slavnog serijala

Film „Harry Potter i kamen mudraca“ temeljen je na knjizi slavne J. K. Rowling te predstavlja prvi dio slavnog Harry Potter serijala. Samim time film uvodi u svijet čarobnjaka te upoznaje gledatelje s dječakom Harry Potterom.

Radnja filma smještena je u Hogwarts, školu za čarobnjake i vještice, prepunu intrigantnih profesora i čarobnih bića.
Harry Potter predstavlja glavnog lika i junaka kojeg je odlično utjelovio Daniel Radcliffe. Kroz Harryjevo putovanje otkrivaju se razne tajne iz prošlosti te dolazi do brojnih izazova koje donosi svijet čarobnjaštva.
„Harry Potter i kamen mudraca“ predstavlja priču o prijateljstvu i hrabrosti. Harry se zajedno sa svojim novim prijateljima Hermionom i Ronom, suočava s opasnostima i otkriva tajne kamena mudraca. Snaga njihovog prijateljstva te hrabrost odražava se na njihovoj spremnosti da se suoče s izazovima, rizicima i iskušenjima.

„Harry Potter i kamen mudraca“ označava početak jedne od najpopularnijh serijala u književnoj i filmskoj industriji te je film postao kultni klasik.


Film prikazuje Harryjev početak putovanja koje gledatelje vodi u fascinantan svijet čarolije ispunjen avanturama.
Uspjeh filma odjekuje i danas, a Harry Potter kao lik je postao simbol hrabrosti, izdržljivosti i čarolije za mnoge obožavatelje.

Film "Harry Potter i kamen mudraca" ne propustite pogledati u nedjelju u podnevnom terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju