Imamo već dva finalista, a večeras doznajemo koji im se još dvojac priključuje!

Osim vrućih plesača i vatrenih kandidata u večerašnjoj polufinalnoj emisiji Supertalenta vidjet ćemo i Damira Mašića koji će ovoga puta beatboxati u ringu, a na pozornicu će dovesti MMA borce!

U prošlonedjeljnoj emisiji nastupao je plesni klub Modus, Martinin zlatni gumb, a večeras od 20 sati na Novoj TV vidjet ćemo Adnu Šestić, pjevačicu kojoj je Janko osigurao direktan prolaz u polufinale!

Za strast, ples i emociju u bit će zaduženi plesači. Plesno ljubavni par Blanka i Emilien zagrijat će atmosferu prikazom njihove ljubavne priče, Ivor Dvoršćak prikazat će stil krump, koji je nastao od hip hopa te plesna skupina iz Mađarske, Varidance zaplesat će slap dance.

Za glazbeni dio pobrinut će se pianist iz Šibenika Mario Guberina, ali i harmonikašica Vanessa Jakac koja će sve dobro prodrmati uz slovenske note.

Veselje na pozornici Supertalenta osigurat će sedmogodišnji Niko Žiher. Njegova je trenerica motivaciju za nastup našla u Petru Panu, a Niko će pokazati koliko je napredovao u mažoret plesu od audicija.

Za pravi spektakl i rubriku nestvarno bit će zadužen Slaviša Pajkić, poznatiji kao Biba Struja. Iz glave će mu sijevati munje!

Natjecatelj Marin Prpić također će osigurati dozu adrenalina, a njegov nastup osim vrhunskog žongliranja sa shakerima uključivat će i riganje vatre.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju