Ove nedjelje novih desetero polufinalista stat će na pozornicu Supertalenta

Nakon što je prvih deset polufinalista probilo led u emisijama uživo te smo dobili prvih dvoje finalista – Diega Siqueira i Ivu Augustinović, ove nedjelje novih desetero polufinalista stat će na pozornicu Supertalenta.


 

Za ulazak u finale borit će se i pjevačica Adna Šestić kojoj je Janko stisnuo zlatni gumb i tako ju direktno vinuo u polufinale. Na audiciji žiri ju je prozvao divom i obasuo komplimentima, a nakon izvedbe Josipe Lisac, Adna će ove nedjelje nastupiti s pjesmom 'Da sam ja netko' grupe Indexi.

Od glazbenika ćemo vidjeti sjajnu harmonikašicu Vanessu Jakac iz Buzeta, koja je žiri osvojila svojom simpatičnošću i talentom.

Šibenčanin Mario Guberina na svom će klaviru izvesti kompilaciju pjesama Olivera Dragojevića.

U drugoj emisiji uživo nastupit će plesač Ivor Dvorščak koji je u Supertalent donio novi plesni stil – krump, plesna skupina iz Mađarske, Varidance koji plešu slap dance te plesni i ljubavni par Blanka i Emilien.

Na audiciji je žiri ostavio u čudu svojim talentom otpornosti na struju, a ovoga puta Slaviša Pajkić, poznatiji kao Biba Struja, kaže, priprema još veći spektakl – u polufinalu Slaviši će iz glave sijevati munje!

Natjecatelj Marin Prpić također će osigurati dozu adrenalina, a njegov nastup osim vrhunskog žongliranja sa shakerima uključivat će i riganje vatre.

Damir Mašić ovoga puta beatboxat će u ringu, a na pozornicu će dovesti MMA borce, dok će sedmogodišnji Niko Žiher u liku pirata pokazati koliko je napredovao u mažoret plesu od audicija.

Audicijske nastupe svih kandidata pogledajte u galeriji:

 

Zabavne i uzbudljive nastupe ne propustite ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju