Najgledanija emisija u danu.

Posljednja emitirana epizoda Supertalenta, peta po redu sedme sezone, okupila je u prosjeku 950 tisuća gledatelja pred malim ekranima, odnosno epizoda je ostvarila 58,7 posto udjela u gledanosti. Supertalent je tako bio i najgledanija emisija u danu, a peta epizoda ostvarila je i rekordnu gledanost ove sezone.

Osim na ekranu, sjajne rezultate ostvarili su i društveni kanali showa. Na službenom YouTube kanalu Supertalenta najgledaniji video iz posljednje emisije je nastup Amerikanke Busty Heart koji trenutno broji 150 tisuća pregleda. Najgledanija točka na YouTubeu Superatlenta ove sezone je natjecatelj Stevie Starr sa 1,2 milijuna pregleda. Osim njega i Dream Team Babe imaju preko milijun pogleda korisnika. Od početka emitiranja nove sezone, službeni YouTube kanal Supertalenta broji 25,2 milijuna pregleda videa, što bi iznosilo 162 godine gledanja.

Nakon što su gledatelji u prethodnoj epizodi vidjeli četvrti zlatni gumb, kojega je Maja stisnula plesnoj skupini Transform crew, još jedino nam preostaje doznati tko će osvojiti i posljednji zlatni gumb sezone. Žiri je ispucao svoje, a na redu su voditelji – Frano i Igor. U sljedećoj epizodi vidjet ćemo talentirane pjevače, plesače, akrobate, imitatora, mađioničara te slobodne umjetnike od kojih će poneki oduševiti, a poneki šokirati žiri.

Izvor: AGB Nielsen, YooTube Analytics
Razdoblje: 28.10.2019.
Ciljna skupina: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju