Izniman uspjeh i na digitalnim kanalima – Backstage s Miom privukao dodatnu publiku!

Prva polufinalna emisija popularnog showa Nove TV okupila je više od 990 tisuća gledatelja, te je prva emisija uživo ostvarila čak 62 posto udjela u gledanosti. Ujedno je ''Supertalent'' bio i najgledanija emisija dana na svim televizijama, dok je drugi najgledaniji format dana bio Dnevnik Nove TV uz koji se jučer informiralo više od 667 tisuća gledatelja, a ostvario je udio u gledanosti od 40,5 posto.

Emisija koja je okupila prvih deset polufinalista sedme sezone ''Supertalenta'' ove je sezone dobila i svoju digitalnu ekstenziju uživo tako da su svi obožavatelji formata imali priliku zaviriti i iza kulisa hit showa, i to zahvaljujući YouTube profilu Nove TV i digitalnoj emisiji ''Backstage s Miom''. Voditeljica Nove TV Mia Kovačić je tijekom sedam uključivanja uživo na YouTube kanal na jedinstven i interaktivan način dala uvid u događanja u studiju i backstageu ''Supertalenta'', razgovarajući pritom s navijačima, kandidatima, voditeljima, članovima žirija, ali i članovima produkcije koji stvaraju ovaj veliki spektakl uživo. Live emisije prštale su od brojnih komentara, osluškivalo se bilo publike iz sekunde u sekundu, a do kraja su sva videa ''Backstagea s Miom'' pregledana više od 130 tisuća puta. Ova emisija dovela je ove nedjelje i dvije tisuće novih pretplatnika YouTube kanalu Nove TV koji je u samom vrhu najgledanijih HR medija na YouTubeu te koji trenutno okuplja više od 180 tisuća pretplatnika, dok se kanal ''Supertalenta'' može pohvaliti s više od 455 tisuća pretplatnika.




Nedjeljna emisija dala je imena prvih finalista, pa tako u daljnje natjecanje idu Damiano Roi i Stella Scholaja, a kao treći finalist prema odluci žirija Hayford Okine. Emisija je bila prepuna fantastičnih nastupa i iznenađenja, a jedno među njima je definitivno i nastup mladih glazbenika iz Benda glazbene škole Bonar koji su u mjesecu borbe protiv ovisnosti odaslali snažnu poruku pritom ostavivši i publiku i žiri bez teksta. Otpjevavši poznatu pjesmu grupe Magazin 'Opijum', ali s izmijenjenim tekstom.

Novih deset polufinalista prezentirat će svoj talent ove nedjelje, a samo novih troje dobit će priliku za ulazak u veliko finale popularnog ''Supertalenta''.

Izvor: AGB Nielsen, YooTube Analytics
Razdoblje: 24.10.2019.
Ciljna skupina: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju