Četvrta epizoda Supertalenta donijela je impresivne brojke gledanosti!

Četvrta epizoda Supertalenta donijela je nove atraktivne i zanimljive nastupe, a sukladno tome i impresivne brojke gledanosti. Nakon što je svaka emitirana epizoda srušila rekord prethodne, četvrta epizoda nastavila je u istom tonu, pa je tako uz nju bilo više od 952 tisuće gledatelja, odnosno, epizoda je ostvarila udio u gledanosti od visokih 54,22 posto.

Posljednji nastup u kojemu smo vidjeli akrobacije kaskadera na motoru, Dejana Špoljara pratilo je više od milijun i 20 tisuća gledatelja te je tako posljednja točka ostvarila udio u gledanosti od 62 posto.



Osim na ekranu visoke brojke ostvarile su i društvene mreže Nove TV, pa je tako na Facebook stranici Supertalenta doseg iznosio također gotovo milijun korisnika te je ostvareno preko 500 tisuća reakcija, a broj video pregleda iznosio je preko milijun i 100 tisuća korisnika. Instagram profil Supertalenta ostvario je preko 265 tisuća impresija, a objave su dosegnule do 40 tisuća ljudi.

U najgledanijoj epizodi Supertalenta gledatelji su vidjeli mnoštvo talenata, dobili smo četvrti zlatni gumb, a ravno u polufinale plesnu skupinu Sambastica poslao je Davor Bilman. U daljnje natjecanje prošli su kandidati koji su impresionirali plesom, vokalnim sposobnostima, a apsolutno oduševljenje priuštili su natjecatelji s rijetko viđenim talentom – Dejan Ćosić zasvirao je na češlju, natjecateljica Ivanka Španić pokazala je žiriju kako je naučila svog psa Bongu čitati, dok je Emir Samardžić hipnotizirao kokoš na pozornici.



Iduća epizoda donosi nove natjecatelje i njihove talente. Tko će sve stati ispred žirija, tko će proći dalje, a za koga će natjecanje završiti, ne propustite doznati u nedjelju od 20 sati na Novoj TV!
 

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 15.10.2017.
Ciljna skupina: 4+

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju