Drugi nastavak adaptacije objavljen je na 60. obljetnicu originala

Film "Gospodarica zla 2" drugi je dio adaptacije Disneyeve "Trnoružice". Glavnu ulogu Zlurade tumači Angelina Jolie koja temelji govor i naglasak svog lika na originalnoj Zluradi Eleanor Audley iz 1959. Angelinin smijeh u filmu najbolja je varijanta od svih koje je isprobala pred svojom djecom i koju su oni odabrali.

U nastavku svjetskog megahita iz 2014., Zlurada i njezino kumče Aurora počinju propitkivati složene obiteljske veze koje ih povezuju dok ih predstojeće zaruke, neočekivani saveznici te djelovanje novih mračnih sila odvlače u različite smjerove.

 

Godine su bile milostive prema Zluradoj i Aurori. Njihov odnos, rođen iz boli, osvete i, u konačnici, ljubavi, procvjetao je. Ipak, mržnja između čovjeka i vila još postoji. Aurorin predstojeći brak s princem Phillipom razlog je za slavlje u kraljevini Ulstead i susjednim Vrištinama, dok vjenčanje služi ujedinjenju dvaju svjetova.

Kad neočekivani susret dovede do novog moćnog savezništva, Zlurada i Aurora razdvojene su na suprotnim stranama u Velikom ratu, što testira njihovu odanost i navede ih da se zapitaju mogu li one zaista biti obitelj.
U filmu lik Conall poručuje Maleficent: "Zapamti tko si", što je rečenica koju je najprije izgovorio Mufasa u Disneyevom "Kralju lavova".

Film "Gospodarica zla 2" ne propustite pogledati ovog petka na Novoj TV. Više filmskih naslova prnađite na novatv

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju