Druga sezona serije 'Timeless' od večeras na Doma TV-u!

Od večeras na Doma TV-u gledatelje očekuje druga sezona hvaljene američke serije 'Timeless' u kojoj glumi i naš proslavljeni glumac, Goran Višnjić.



U drugom nastavku intervjua za IN magazin Višnjić je otkrio što gledatelje očekuje u drugoj sezoni serije, a novinarki Ivani Nanut otkrio je još i koja mu je serija najdraža i zašto, kako je izgledao susret s Georgeom Clooneyjem, ali i s koliko muke Amerikanci izgovaraju njegovo prezime.

''Meni je osobno druga sezona bila draža jer sam morao prestat odgovarati na pitanja: dobro je li tvoj lik pozitivac ili negativac? Druga sezona ima jako puno lijepih momenata i kreće jednim napetijim tijekom, fokusirani smo na jednog negativca i onda zajedno idemo prema tom cilju i na kraju se lijepo zaokruži cijela priča. Znamo što se dogodi s Rittenhouseom i znamo konačno tko je dao Flynnu dnevnik'' otkrio je Višnjić zanimljivosti iz druge sezone serije 'Timeless' te objasnio zašto mu je Hitna služba bila najdraža serija koju je snimao: ''Jedna od stvari je taj kontinuitet, osam i pol godina druženja s istim ljudima. To su ostala prava prijateljstva''

Na početku snimanja te serije otkrio je i kako mu je sreću poželio – George Clooney. ''Ipak dolazite prvi dan na snimanje, malo je frka.. Ti si taj novi frajer, bit će sve ok!' poručio mu je Clooney.

Serija 'Timeless' koja se emitira od ponedjeljka do petka na Doma TV-u prati skupinu junaka gurnutih u pustolovinu života. U potjeri za tajanstvenom skupinom zločinaca kroz vrijeme i nailazeći na neke od ključnih povijesnih trenutaka, ova skupina pokušava osujetiti mračnu zavjeru koja predstavlja prijetnju cijelom čovječanstvu.

Što sve gledatelje očekuje u drugoj sezoni serije, kao i brojne druge zanimljivosti Goran Višnjić otkrio je novinarki IN magazina, a drugi dio intervjua ne propustite pogledati danas od 17.30 sati u IN magazinu. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju