"Ovo s vatrom, naravno da mi nije jasno i poanta je da mi nije jasno" - komentirala je Maja

Goran Mitrevski po struci je informatičar kojega su oduvijek zanimali teatar i iluzije. Goran tvrdi da magija živi u svakome od nas, a svojim iluzionističkim trikovima zabavlja sve uzraste, od 7 do 77 godina.

Na Supertalent se prijavio iz čiste znatiželje, htio je pokazati svoje umijeće hoda po vatri, a za koje kaže da je izveo već nekih 30-ak puta: "Nisam se baš toliko pripremao koliko mi je trebala odlučnost da to odradim prvi put u studiju. Za hodanje po vatri nema nekakave pripreme osim tehnike, ako to znate, onda se to odradi bez problema. Ako si spreman i možeš nešto uraditi, onda te ništa ne može spriječiti."

„Vidi se da ste spontani i prirodni zato vam je svaka šala i prošla, vi ste poput mene. Svidjelo mi se sve što ste izveli. Ovo s vatrom, naravno da mi nije jasno i poanta je da mi nije jasno, i s nestrpljenjem očekujem vaš ponovni dolazak“ – rekla je Maja.

Goran organizira pustolovne kampove za djecu i odrasle, a na jednom od festivala upoznao je ljubav svog života. Njegova specijalnost je hodanje po vatri i to radi jedini u Europi, koristeći tehniku staru 2000 godina.

Svojim talentom iznenadio je žiri, ali i publiku koja ga je promatrala u nevjerici, ali s velikim simpatijama koje je osjetio i Goran dok je radio svoju točku: "Pozornica sama po sebe ne znači ništa ako nema dobre vibre između izvođača i publike, posebno kad se radi s iluzijama na sceni."

Propuštene epizode nove sezone "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju