Josh Duhamel u drami 'Izgubljeni put' počinje prijateljstvo sa dječakom bez roditelja.

John (Josh Duhamel) surovi je sitni lopov koji bježi od grešne prošlosti. Na putu mu se nađe Louis (Josh Wiggins), tinejdžer bez roditelja, koji nevoljko postaje sudionikom pustolovine na cesti, što nalaže pljačku, oružje i prijevaru. Johnov usamljeni i odmetnički način života uskoro ga sustigne, pa se mora suočiti s vlastitim demonima i odlučiti je li takav život još uvijek ispravan za njega i Louisa.

Zgodnom Joshu Duhamelu gluma nikada nije bila u planu. U srednjoj školi je želio biti zubar, no kako je imao lošije ocjene, nije mogao upisati stomatološki fakultet. Razočaran, Duhamel se preselio u Kaliforniju gdje ga je otkrio lovac na glave dok je pozirao za ženske časopise. No, bez obzira na svjetski uspjeh u glumačkom svijetu, Duhamel nikada nije odustao od svoih snova. S vremenom je uspio u onome što je oduvijek želio - 2005. godine dobio je diplomu sa stomatološkog fakulteta.

Da je s razlogom bio uspješan i u modelingu potvrđuje i činjenica da je ga je američki časopis „People“ 2004. godine uvrstio na listu 50 najljepših ljudi svijeta.

Ovaj svestrani glumac u svom je rodnom gradu s prijateljem otvorio poznati restoran i pokazao se kao uspješan poduzetnik. No, iza njega je jedan neuspješan brak. Nakon nekoliko godina veze, 2009. godine Duhamel je u bračnu luku uplovio s poznatom pjevačicom Fergie. Nakon 8 godina braka odlučili su kako je za oboje najbolje da svatko krene svojim putem.

Napetu dramu 'Izgubljeni put' ne propustite gledati u petak navečer na Novoj TV. VIše filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju