Priča o prijateljstvu između lopova i siročeta

John (Josh Duhamel) surovi je sitni lopov koji bježi od grešne prošlosti. Na putu mu se nađe Louis (Josh Wiggins), tinejdžer bez roditelja koji nevoljko postaje sudionikom pustolovine na cesti što nalaže pljačku, oružje i prijevaru. Johnov usamljeni i odmetnički način života uskoro ga sustigne pa se mora suočiti s vlastitim demonima i odlučiti je li takav život još uvijek ispravan za njega i Louisa.

Zgodnom Duhamelu gluma nikada nije bila u planu. U srednjoj školi želio je biti zubar, no kako je imao lošije ocjene, nije mogao upisati stomatološki fakultet. Razočaran, preselio se u Kaliforniju gdje ga je otkrio lovac na glave dok je pozirao za ženske časopise.

Bez obzira na svjetski uspjeh u glumačkom svijetu, Duhamel nikada nije odustao od svojh snova. S vremenom je uspio u onome što je oduvijek želio – 2005. diplomirao je na stomatološkom fakultetu.

Da je s razlogom bio uspješan i u modelingu, potvrđuje činjenica da je ga je američki časopis "People" 2004. uvrstio na listu 50 najljepših ljudi svijeta.

Ovaj svestrani glumac u svom je rodnom gradu s prijateljem otvorio poznati restoran i pokazao se kao uspješan poduzetnik. Međutim, iza njega je jedan neuspješan brak. Nakon nekoliko godina veze, 2009. Duhamel je u bračnu luku uplovio s poznatom pjevačicom Fergie. Nakon osam godina braka odlučili su kako je za oboje najbolje da svatko krene svojim putem.

 

Napetu dramu "Izgubljeni put" ne propustite gledati u četvrtak navečer na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju