Utakmicu Wales – Hrvatska pratilo više od milijun i 150 tisuća gledatelja, uz Supertalent više od 722 tisuće.

Nova TV proteklog vikenda privukla je najveći broj gledatelja. U nedjelju utakmicu hrvatske reprezentacije protiv Walesa u prosjeku je pratilo više od milijun i 150 tisuća gledatelja, a utakmica je ostvarila 66,8 posto udjela u gledanosti.

Vatreni su imali priliku pobjedom u Walesu već ove nedjelje osigurati izravni plasman na Euro, ali nisu uspjeli stoga je odluka prolongirana za idući mjesec. Hrvatska će 16. studenog na Rujevici ugostiti Slovačku i ukoliko u toj utakmici osvoje jedan bod, plasirat će se na Euro neovisno o tome što sve druge reprezentacije naprave u preostalim utakmicama.

Iznimno zbog prijenosa utakmice u nedjelju, dan ranije emitirana je treća epizoda Supertalenta koju je u prosjeku pratilo više od 722 tisuće gledatelja, ostvarila je 53,2 posto udjela u gledanosti. U trećoj emisiji gledatelje je oduševila 14-godišnja Gabriela Braičić kojoj je Janko stisnuo zlatni gumb, kao i brojni drugi talenti.Tko će sve stati na najpoznatiju pozornicu svijeta, gledatelji će otkriti već iduće nedjelje.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 12-13.10.2019.
Ciljna skupina: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju