I godina Nova 2020.najgledanija emisija na Silvestrovo!

I u protekloj godini Nova TV grupa je na svim svojim platformama donosila najkvalitetniji sadržaj, a gledatelji su to prepoznali i nagradili svojim povjerenjem i posljednjeg dana u 2019. Nova TV je i osmu godinu zaredom bila apsolutni pobjednik novogodišnje noći te su u novu godinu gledatelji ušli uz zabavni program Nove TV.

Prema rezultatima gledanosti zadnje minute i sekunde u 2019. odbrojavalo je uz Novu TV više od 625 tisuća gledatelja. Emisiju ''I godina Nova 2020.'' pratilo je u prosjeku više od 578 tisuća ljudi uz ostvareni udio u gledanosti od 39,9 posto. Novogodišnja emisija koja je zabavila gledatelje s brojnim glazbenim zvijezdama te prepoznatljivim glumačkim imenima ostvarila je čak 75 posto bolji rezultat od prvog konkurenta. Najgledaniji program na svim televizijama na Silvestrovo bio je Dnevnik Nove TV uz kojeg se informiralo više od 583 tisuće gledatelja, uz ostvarenih 37,1 posto udjela u gledanosti. U Top 4 najgledanijih formata 31.prosinca bile su i Vijesti Nove TV, i IN magazin koji je sa svojim specijalom također okupio veliki broj gledatelja, više od 410 tisuća, te ostvarenih 27,7 posto udjela u gledanosti.

Gledatelji koji su odabrali filmski program te večeri, njih gotovo 100 tisuća, bili su uz zabavni kanal Doma TV i trilogiju ''Gospodar prstenova'', te je ovaj specijalizirani kanal zauzeo treće mjesto najgledanijih kanala u novogodišnjoj noći.

I na Novu godinu Nova TV je također bila uvjerljivo najgledanija televizija u Hrvatskoj, s TOP 3 najgledanija programa na svim televizijama: Dnevnik Nove TV koji je okupio više od 640 tisuća gledatelja uz 37,5 posto udjela u gledanosti; Vijesti Nove TV pratilo je više od 464 tisuće gledatelja, a emisija je ostvarila 33 posto udjela u gledanosti. Treći najgledaniji sadržaj 1.siječnja bio je prvi nastavak nove turske serije ''Azra''.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 31.12.2019. – 1.1.2020.
Ciljna skupina: 4+

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju