Više od milijun gledatelja pratilo nastup talentiranog para!

Da je Supertalent ultimativni hit svjedoče i podaci gledanosti posljednje emitirane, treće emisije showa uz koju je u prosjeku bilo gotovo 950 tisuća gledatelja te je ostvarila udio u gledanosti od 52,42 posto.

Nastup uz koji je bilo najviše gledatelja jest onaj plesnog para Emila i Mateje, a pogledalo ga je više od milijun gledatelja!



Posljednja prikazana epizoda Supertalenta bila je najgledaniji program u posljednjih osam mjeseci na svim kanalima, te uvjerljivo najgledaniji zabavni program ove godine.


Najpopularniji zabavni show u svojoj trećoj emisiji pružio je gledateljima široku lepezu uzbudljivih, fascinantnih i nevjerojatnih nastupa, a iznenađenje koje je uslijedilo ostavilo je sve bez teksta. Naime, nakon osam godina u Supertalentu ponovno je zapjevala Antonia Dora Pleško te osvojila zlatnu ulaznicu u polufinale showa.



„Zaslužila si ga! Mogla sam čekati još sto godina! To je to, nema dalje!”
ponosna je bila Maja Šuput koja je stisnula zlatni gumb. Gledatelji su imali priliku uživati u nastupima brojnih pjevača, plesača, a neki nastupi su ostavili žiri bez daha, dok su neki čak uzrokovali i suze.

Cijelu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

Sljedeća epizoda Supertalenta donosi nove uzbudljive nastupe, kao i još jednog polufinalista. Tko će izboriti prolazak u daljnje natjecanje, a za koga će show završiti, ostaje nam tek doznati.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.


Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 8.10.2017.
Ciljna skupina: 4+


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju