Više od milijun gledatelja pratilo nastup talentiranog para!

Da je Supertalent ultimativni hit svjedoče i podaci gledanosti posljednje emitirane, treće emisije showa uz koju je u prosjeku bilo gotovo 950 tisuća gledatelja te je ostvarila udio u gledanosti od 52,42 posto.

Nastup uz koji je bilo najviše gledatelja jest onaj plesnog para Emila i Mateje, a pogledalo ga je više od milijun gledatelja!Posljednja prikazana epizoda Supertalenta bila je najgledaniji program u posljednjih osam mjeseci na svim kanalima, te uvjerljivo najgledaniji zabavni program ove godine.


Najpopularniji zabavni show u svojoj trećoj emisiji pružio je gledateljima široku lepezu uzbudljivih, fascinantnih i nevjerojatnih nastupa, a iznenađenje koje je uslijedilo ostavilo je sve bez teksta. Naime, nakon osam godina u Supertalentu ponovno je zapjevala Antonia Dora Pleško te osvojila zlatnu ulaznicu u polufinale showa.„Zaslužila si ga! Mogla sam čekati još sto godina! To je to, nema dalje!”
ponosna je bila Maja Šuput koja je stisnula zlatni gumb. Gledatelji su imali priliku uživati u nastupima brojnih pjevača, plesača, a neki nastupi su ostavili žiri bez daha, dok su neki čak uzrokovali i suze.

Cijelu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

Sljedeća epizoda Supertalenta donosi nove uzbudljive nastupe, kao i još jednog polufinalista. Tko će izboriti prolazak u daljnje natjecanje, a za koga će show završiti, ostaje nam tek doznati.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.


Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 8.10.2017.
Ciljna skupina: 4+


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju