Nino Avdić, mali geograf velikog znanja, postaje tajni agent Nino 006. Hoće li nas uspjeti spasiti?

Ljubav prema državama i zastavama otkrio je listajući album Svjetskog nogometnog prvenstva kada su mu bile samo dvije godine. Sada ima šest i pokušava će spasiti svijet! 


 

Nino Avdić ide u prvi razred, a već je postao pravi Supertalent genijalac. Otkrio nam je da ga ljudi na ulici prepoznaju, a često mu uzvikuju: ''Nino legendo!''. 

Osim pogađanja glavnih gradova svih država i njima pripadajućih zastava Nino je u prvoj emisiji uživo pete sezone Supertalenta pogađao i oblike država. U odijelu tajnog agenta pokušavao je spasiti svijet od zlotvora kojeg igra profesionalni glumac s mostarskom adresom Ivo Krešić

Na praznoj mapi Nino je na osnovu oblika morao pogoditi o kojoj se zemlji radi i koji je glavni grad te zemlje. ''Sada mi je puno lakše kada imam prijatelja Ivu na pozornici'', rekao je Nino.  

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju