„Neobična ste kombinacija, puni ste energije, mladi, usklađeni“ – rekao im je Davor!

Slovenski boy band Polkaholiki napravili su pravu feštu već u prvoj emisiji Supertalenta, Maja je zaplesala s Franom, a drugi su jednoglasno pjevali hit Mate Miše Kovača, “Drugi joj raspliće kosu, a ja je volim”.

Dečki su prošli s tri DA, Janko je ovaj put bio suzdržan pa im je dao jedan NE zbog, kako kaže, “vjerovanja u Majinu procijenu”. „Neobična ste kombinacija, puni ste energije, mladi, usklađeni“ – rekao je Davor, a Martina je dodala: „Tko god vas je spojio zajedno je ingenijalan, meni ste zanimljivi, zabavni“.

 

@polkaholikitv

⏱ODŠTEVAMO še zadnje minute do našega nastopa na SUPERTALENT HRVATSKA 😍🤯😱NOVATV ob 20:15‼️🔥❤️ supertalent supertalenthr fyp tiktokslovenija

♬ 123 - Jess Glynne

 

Jedan od razlog zbog kojeg su se ovi Slovenci prijavili na hrvatski Supertalent je taj da “Slovenska publika obožava polku i harmoniku, a na drugoj strani hrvatske hitove, pa odlučili sve to spojiti, po tome nas poznaju u Sloveniji.” – otkrili su dečki.

 

 

Zašto su se baš odlučili spojiti polku, harmoniku i hrvatske hitove? Ova neobična kombinacija svakako ih čini posebnima, a to je prepoznao i žiri. “Uzori su nam uspješni pjevači i pjevačice iz Slovenije i Hrvatske, na jednoj strani pratimo narodno-zabavne polka bandove, kao što smo i mi sami, a na drugoj strani velika glazbena imena. Poštujemo sve koji su hrabri, drugačiji i naš moto je da u svakoj stvari, u svakom glazbeniku nađemo nešto što možemo naučiti.” – rekli su dečki iz Polkaholiki banda.

Polkaholiki su se jednoglasno složili da im je Maja Šuput najdraža, da slušaju njezine hitove u Sloveniji, a komentirali su i cijeli žiri: “Oduševljeni smo bili energijom i pozitivom koju je žiri dao odmah kad smo došli na binu”. Ovi simpatični dečki otkrili su da bi rado zasvirali polku i u Hrvatskoj mimo Supertalenta, njihove obrade hrvatskih hitova u polka stilu možete pronaći na njihovom YouTube-u ili Instagramu.

Ono što je ovim glazbenicima bilo ipak najteže je odabir pjesme s kojom bi se predstavili na Supertalentu: “Odlučili smo se za veliki hit Miše Kovača, jako nam leži i nekako nam se činilo da će biti iznenađenje da mlada ekipa iz Slovenije svira Mišu Kovača u polka stilu.”

 

 

Međutim, osim vrhunske obrade, svi su primjetili koreografiju koja je dečkima donijela još više simpatija: “Nadamo se da smo dovoljno pokazali da dobijemo šansu prolaska u polufinale, da možemo doraditi još nekoliko fora na koreografiji haha. Pripremit ćemo veliku feštu, ako nam to uspije!”

Propuštenu emisiju "Supertalenta" pogledajte besplatno OVDJE!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju