Ne propustite komediju u kojoj će vas nestašne blizanke Olsen dobro nasmijati!

"Ljeto u Rimu" jedan je od posljednjih filmova koje su snimile najpoznatije svjetske blizanke Mary- Kate i Ashley Olsen. Redatelj ove komedije Steve Purcell, inače poznat po režiranju popularnih animiranih filmova poput Hrabre Meride, Auta, Priče o igračkama, glavne uloge dao je ovim vrckavim blizankama jer uspjevaju svojim nestašlukom  svaku ozbiljnu situaciju pretvoriti u komični apsurd.

 

Ova komedija prati priču dviju sestara Charlie i Leile koje stižu u Rim iz Los Angelesa u sklopu programa zapošljavanja mladih. Njih dvije počinju raditi u velikom poduzeću s još nekoliko vršnjaka iz različitih država. Direktor kadrovskih poslova strog je i nemilosrdan, primjećuje svaku grešku koju zaposlenici naprave, a mlado društvo brzo izgubi koncentraciju. Charlie i Leila prve su na redu za otpuštanje, no prije nego što krenu na aerodrom, upoznaju vlasnika poduzeća koji im ispriča priču o svom životu.

Mary – Kate i Ashley Olsen svoju glumačku karijeru započele su u sitcomu „Puna kuća“, nakon što je mala Michele osvojila ekrane diljem svijeta, filmska industrija prepoznala je njihov talent i one postaju dio najpoznatijih tinejdžerskih komedija. Nakon što su snimile bliže tridesetak filmova, ove nerazdvojne sestre odlučile su napustiti glumačku karijeru i okrenuti se modi. Mary – Kate i Ashley Olsen pokrenule su svoju vlastitu modnu kuću The Row koja još i danas uspješno posluje. Naime, u jednom intervjuu su izjavile da obožavaju raditi zajedno i da je The Row njihova sigurna budućnost, koja teži oko 200 milijuna dolara godišnje.

Urnebesnu komediju 'Ljeto u Rimu' ne propustite pogledati u subotu u popodnevnom terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju