Prvi finalist koji se predstavio u večerašnjem Supertalentu jedinstveni je Gabrijel Čačić.

On diže publiku na noge i bez slavnog pokreta, a to teško ide čak i njegovom uzoru Miši Kovaču! Šestogodišnji Gabrijel Čačić u finalu je ostao dosljedan svojim uzorima u glazbenom pravcu.

Na audiciji se predstavio sa Mišinom ''Noćas ćemo zemlji ko materi reći'', na polufinalu se odlučio za ''Na tvojoj ruci prsten''. Svoj repertoar nije mijenjao ni u finalu. Ostao je vjeran Miši Kovaču s pjesmom ''Ako me ostaviš''.

Međutim ovoga puta Gabrijel je bio sam na pozornici Supertalenta. Davor Bilman sugerirao mu je da je dovoljno jak da to učini pa ga je Gabrijel poslušao.

Iako je Gabrijel najmlađi finalist on potpuno zasluženo stoji na Supertalent zvijezdi. Svoj je finalni nastup posvetio svom tati, a poručio je kako nije došao pobijediti nego da svi vide kako izgleda nasljednik Mate Miše Kovača!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju