Frano i Gabriela plesali su slowfox.

Par koji je postao prepoznatljiv po nadimku Frabi. Tema večeri je ona o kojoj Frano ne mora puno razmišljati - ples posvećuje svojoj ženi. 

Marko Ciboci Frani je pokazao figuru koju treba ispraviti. "Mislim da su tvoji izražaji i to koliko uživaš u plesu stvarno mrak. Kad gledatelji vide kako ti uživaš, onda i oni počnu uživati. Super si, bilo je savršeno, čestitam!", istaknula je Larisa.

"Znamo koliko je teško plesati slowfox. Gledala sam s kakvom lakoćom si ti nosio Gabrielu preko podija. Vjerujem ti u svakom plesu i stvarno jedva čekam vidjeti sljedeći", poručila je Franka.

"Ovo si ti. Kratko i jasno ovo je meni bio najdraži slowfox dosada u našim sezonama", kratko je poručio Igor. Osvojili su 34 boda žirija.

 

Frano i Gabriela u prošloj su emisiji na plesni podij donijeli navijačku salsu. "Naime ovaj tvoj sitan vez koji radiš potječe iz folklora, ali se savršeno uklopio u salsu. Odlična kretnja, a moram primijetiti da si odlično vodio partnericu. Mala samo zamjerka da moraš malo više raditi kroz kukove i koljena", zaključio je Marko Ciboci. Od žirija su za ovaj navijački ples osvojili 31 bod žirija.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju