Frano i Gabriela plesali su sambu.

Sada na red dolazi glavni povjerenik naših kandidata i plesača. Frano je prošle nedjelje stvarno uživao, dok ga nisu zaboljela leđa pa nije mogao ni riječ reći. Ispričao se svima koji su mislili da je ljut. Plešu na pjesmu "Brutalero" Luke Nižetića koji im je ususret nastupu snimio video podrške.

"Mislim da ti je večeras pripala laskava titula da si jedini muškarac koji je uspješno izveo sambu. Kukovi su radili kako treba, uspio si uključiti gornji dio, svi su podivljali, cijeli studio, super!", oduševljena je bila Franka.

"Ljudi ova haljina i košulja su sve! Kaže Gabi neki dan da voliš kukati, ali ona to ignorira i ti otplešeš savršeno. Sad si se vratio u punom žaru i kukići su izvrsno radili pa ti kukaj i dalje", zaključila je Larisa.

"Ima jedan dio mene koji voli ples i taj dio se razveseli kad ti dođeš na pozornicu. Ovo je bilo brutalero!", istaknuo je Igor.

"Mislim da je vrijeme da sad već ozbiljno počneš raditi na gornjoj poziciji tijela, položaju vrata i glave. Preveliki je razmjer između gornjeg dijela tijela i stopala koja su bila brutalna večeras. Ok, ne baš brutalno, ali imaš odličan ocječaj za ritam. Samba je večeras izgledala fantastično", zaključio je Marko. Od žirija su ovojili 37 bodova žirija.

 

U prošloj emisiji Frano i Gabriela plesali su strastvenu rumbu za koju su od žirija osvojili 35 bodova. "Ovo je bilo jako, jako dobro izvedeno, senzualno, lijepo. Izvođački strastveno. Nakon sedam tjedana tebi se pozicija tijela izmijenila, mislim da možeš biti zadovoljan kako izgledaš", poručila im je tad Larisa. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju