Fran i Rebecca u trećoj emisiji uživo plesali su rumbu.

U ovoj zvijezdi krije se pravi vražićak, samo još da to pojača. Zahvalni su publici na svim glasovima koje su dobili prošle nedjelje. Fran malo po malo počinje shvaćati što je sve ples. Sve što zna o ljubavi naučio je od žene - majke i sestara. Sestre su mu dar od Boga i uvijek su tu za njega. Ovaj ples posvećuje upravo njima.

"Malo mi je trebalo senzualnosti na početku. Sklopi tu senzualnost i bjelovarski šarm i zablistaj", poručila je Larisa.

"Ja mislim da je ovo danas bilo bolje nego ikad prije zato što sam primijetio želju za plesu. Ovo je bio napredak i uključi taj šarm koji imaš u prilogu", rekao je Igor.

"Mislim da je kod tebe ključno što nedostaje samopouzdanje, toga treba biti. Nema straha. Pohvalila bih podrške i također mislim da je ovo najbolje od tebe dosada", poručila je Franka.

"Jedino što je bilo dobro otplesano je podrška, tako da svi imaju pravo u tome. Ono što ja ne mogu shvatiti je to da imaš pojavu koju rijetko tko ima, to moraš početi iskorištavati", istaknuo je Marko. Osvojili su 18 bodova žirija.

 

Prisjetimo se, u prošloj emisiji Fran i Rebecca plesali su slowfox u pariškom stilu. "Prvo i osnovno oboje ste bili bolesni i niste stigli trenirati. Ali ima nešto u vama, jako ste simpatični. Fran moraš izvući još emocije. Bravo što niste izgubili motivaciju od prošle emisije", zaključila je Franka. Osvojili su 18 bodova žirija.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju