Fran i Rebecca u drugoj emisiji uživo plesali su slowfox.

U prvoj emisiji bili su na samom dnu tablice, no zadržali su optimizam. Kasnili su s treninzima jer je Fran bio bolestan, no jako su motivirani i žele bolje ocjene. Sad je puno sigurniji nego što je bio u prvoj emisiji. Fran je prije dvije godine odselio u Pariz i to je njegova nezaboravna godina.

Marko je za početak u svom stilu dao komentar na francuskom.

"Fran toliko ti želim reći puno pozitivniji komentar nego ovaj koji ću izreć. Tvoj ples je bio skroz ravan, trebaš dopustiti da ples uđe u tvoje tijelo. Kad bi pustio ples da prostruji kroz tvoje tijelo to bi došlo i do nas. Ja bih htjela da iskoristiš to što imaš,a  to je tvoj šarm", poručila je Larisa.

"Pojačaj to, čak i ako koraci nisu točni, odi i pleši dalje", objasnio je Igor.

"Prvo i osnovno oboje ste bili bolesni i niste stigli trenirati. Ali ima nešto u vama, jako ste simpatični. Fran moraš izvući još emocije. Bravo što niste izgubili motivaciju od prošle emisije", zaključila je Franka. Osvojili su 18 bodova žirija.

Mišićavi quickstep u prvoj emisiji uživo plesali su Fran i Rebecca. „U prilogu si rekao da se osjećaš glupo dok plešeš, ja mislim da je to ključna stvar. To makni i ima tu nešto sigurno“, istaknuo je Igor Barberić. Osvojili su 15 bodova žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju