U prvoj emisiji uživo Fran i Rebecca plesali su quickstep.

Sportaš i fitness influencer, model i ex nogometaš koji će zasigurno zagrijati srca publike. 

Fran Lauš i Rebecca Krajnović nakon ozbiljnih priprema došli su na pozornicu showa „Ples sa zvijezdama“ pokazati svoje plesne pokrete. Fran je naš influencer i model, a sad ga je upoznala šira publika pred malim ekranima.

"U prilogu si rekao da se osjećaš glupo dok plešeš, ja mislim da je to ključna stvar. To makni i ima tu nešto sigurno", istaknuo je Barberić.

"Ovo je nažalost jedna od lošijih verzija quickstepa koje sam ja vidio. Sljedeći put treba to sve bolje ukalupiti", iskren je bio Ciboci.

"Čudno ja se u nekim točkama moram složiti s Cibocijem, ali po meni nisi bio toliko ukočen za nekoga tko dosta vremena provodi u teretani. Vidim potencijal i jedva čekam vidjeti napredak", dodala je Franka. Osvojili su 15 bodova žirija.

 

Fran Lauš je 29-godišnji sportaš, influencer i model. Diplomirao na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, gdje je stekao titulu magistra kineziologije. Ovaj veliki ljubitelj fitnessa se cijeli život bavi sportom, primarno taekwondom, nogometom i plivanjem. Već šest godina objavljuje fitness sadržaje i vlogove na društvenim mrežama, YouTubeu, Instagramu i Tik Toku.

Rebecca Krajnović svoje plesno obrazovanje započela je s 15 godina u plesnom studiju Escape. Kasniji početak treniranja samo joj je bio dodatna motivacija za pohađanjem što većeg broja plesnih satova u Hrvatskoj i inozemstvu. Prva plesna tehnika s kojom se počela baviti bila je jazz, a vjerujući da jedna plesna tehnika nadopunjuje drugu, svoje znanje proširuje polazeći satove hip hopa, MTV –a, baleta, suvremenih i latinoameričkih plesova.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju