U intervju s finalistima Supertalenta doznali smo kako se osjećaju, kome su prvom javili i imaju li djevojke...

Akrobatski duo Tim i Luka umjetničkog imena Flipping art svojim su sjajnim nastupom pridobili simpatije publike i žirija, a time osigurali nastup u polufinalu Supertalenta.

 

''Osjećamo se stvarno super i presretni smo. Ne znam što bih rekao. Hvala svima koji su glasovali, nama to jako puno znači'', komentirao je ovaj dvojac iz Slovenije odmah nakon proglašenja. 

Luka Avguštin i Timotej Nuč letjeli su po pozornici Supertalenta! Skočili su spodesta visokog čak dva i pol metra, a kažu da im tijekom zadnje akrobacije koju su izveli na toj visini nije bilo svejedno.

''Puno treniramo i sigurni smo u sebe, ali svaki trik može biti opasan. Zato je potrebno i povjerenje između nas dvojice kojeg zaista ima''.

Zanimalo nas je kome su ovi zgodni i simpatični dečki prvom javili da su prošli u finale Supertalenta. Tim je rekao baki, a Luka svojim prijateljima. Njihovi roditelji bili su u publici i bodrili su ih tijekom njhovog polufinalnog nastupa.

Za sve pripadnice ljepšeg spola koje su se pitale imaju li ovi opasni dečki cure evo odgovora. Tim koji je s desne strane nema, dok Luka ima.

Dok čekate finalni nastup Flipping arta Supertalent pratite na Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju