Veliko finale serije 'Nauči me voljeti' gledatelje očekuje ovoga petka u 21.30 sati na Novoj TV

Turska serija 'Nauči me voljeti' gledateljima je donijela dirljivu priču o snazi majčinske požrtvovnosti i pokazala kako istinsku ljubav nikako ne treba podcjenjivati. Priča je to o Lejli, rastavljenoj majci malenog dječaka koju su okolnosti prisilile da živi u roditeljskom domu, sve dok igrom slučaja ne upozna Hašmeta, imućnog biznismena koji je uskoro zaprosi.

Kad Lejla na dan vjenčanja otkrije da je Hašmet zapravo nemilosrdni ubojica, u strahu za vlastitu i sinovu budućnost ona pobjegne i sudbina je spoji s Alperom, šarmantnim samohranim ocem, a između njih odmah se pojave iskre. Lejla i Alper ubrzo shvate da ne mogu jedno bez drugoga, no sve dok ne raskrinkaju Hašmeta ne mogu slobodno uživati u svojoj ljubavi. Njihovi životi, kao i životi njihovih najbližih, do tada su u opasnosti.

U finalnome tjednu emitiranja serije 'Nauči me voljeti', Alper je osuđen na robiju i osjeća se izdano i bijesno jer je Lejla odustala od borbe. Dok se Džanan svim silama trudi sakriti bolnu istinu od Lejle, koja trenutačno nije dovoljno jaka da podnese istinu, Hašmet stjera Engina u kut i on predaje svoju sudbinu u Hašmetove ruke.

Na isto će biti prisiljena i Lejla, koja pristane na vjenčanje s Hašmetom kako bi spasila Ezgin život.

Ono što će se dogoditi na dan vjenčanja pokazat će tko je uistinu pobjednik ove borbe…

Veliko finale serije 'Nauči me voljeti' ne propustite pogledati u petak, 25. kolovoza, u 21.30 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju