Likovi

+ Likovi

Zanimljivosti

+ Zanimljivosti

+ O Seriji

O Seriji

'Nauči me voljeti' je dirljiva priča o Lejli, samohranoj majci koja čini sve u svojoj moći da svojem djetetu pruži bolji život. Iz mračne situacije spasit će ju muškarac koji i sam vodi teške životne borbe. Njihova ljubav naizgled je nemoguća, no sudbina ih neumorno nastavlja spajati.

Nova TV donosi novu tursku seriju s popularnim turskim glumcem Kadirom Doguluom i Sedom Bakan u glavnim ulogama. 'Nauči me voljeti' je dirljiva priča o Lejli, samohranoj majci koja čini sve u svojoj moći da svojem djetetu pruži bolji život. Iz mračne situacije spasit će ju muškarac koji i sam vodi teške životne borbe. Njihova ljubav naizgled je nemoguća, no sudbina ih neumorno nastavlja spajati. Hoće li se Lejla naposljetku prepustiti snazi osjećaja i s Alperom pronaći život kojemu se nadala?


O seriji:

Lejla je rastavljena majka malenog dječaka koju su okolnosti prisilile da živi u roditeljskom domu. Želi otići i svojem sinu pružiti bolji život budući da se ne slaže s pomajkom i braćom. U očaju odlučuje se udati za Hašmeta. On je bogat i poznat biznismen, a ujedno i šarmantan. No ima i mračnu stranu, i kad ona na dan vjenčanja to napokon otkrije, u strahu za sinovu budućnost odluči pobjeći.

Alper, jedan od Hašmetovih zaposlenika, nehotice pomogne Lejli u bijegu. On se bori da sam othrani svoju kćer nakon prometne nesreće poslije koje je njegova žena završila u komi i u kojoj je smrtno stradao njegov brat. Tek je počeo dovoditi svoj život u red i otmica buduće žene njegova novog šefa zaista mu nije bila u planu. No, kada čuje za Hašmetovo ponašanje, jedino što želi jest zaštititi Lejlu i njezina sina Ruzgara.

Lejla i Alper uskoro se zaljubljuju, usprkos kompliciranim okolnostima, i iako se trude držati podalje jedno od drugoga, sudbina ih nastavlja spajati. U međuvremenu, Lejlin će život postati još problematičniji. Naime, ona počinje raditi za svoju pravu majku Džanan, iako ni jedna ni druga ne znaju da su majka i kći. Džanan je teška, no ambiciozna poslovna žena koja ni u čemu nije neuspješn, osim možda u majčinstvu. Može li Lejla s Alperom pronaći bolji život i izboriti se za pobjedu ljubavi nad svim nedaćama?


Likovi:

DŽANAN GUNGOR
Džanan je uspješna i stroga voditeljica izdavačke grupe. Sama je stekla sve svoje uspjehe. Vjeruje u besprijekornost, detaljna je, spretna, ima širok krug prijatelja i poznanika. Svi je se pomalo boje, a u njezinu životu nema mjesta za obitelj...

SALIH AJDIN
Lejlina oca i Džananina bivšeg muža Saliha s Hašmetom od mladosti veže prijateljstvo. Zajedno rade na Hašmetovim mračnim poslovima. Iako je teška karaktera, on je čovjek kojim je lako manipulirati.

AJLA AJDIN
Salihova druga žena Ajla je Lejlina pomajka. Ambiciozna je, puca visoko i ne zadovoljava se malim. Tračerica je, a ujedno privlači pozornost svojom drskošću. Ajli je Lejla uvijek predstavljala veliki teret.

SUZAN GIRAJ
Alperova sestra. Zahvaljujući mužu koji je uspješan u poslovnom svijetu, uspjela je ući u život visokog društva.

BERNA EREN
Alperova žena i Čičekina majka. U zabranjenoj je vezi s Alperovim najboljim prijateljem Onurom. Optužuje Alpera da je nemaran otac i uvijek pronalazi razloge da se s njime svađa.

MERDŽAN EREN
Petnaestogodišnja Merdžan je Alperova mala nećakinja. Ona je simpatična mlada djevojka koja potiskuje osjećaje i živi u svijetu koji je stvorila od knjiga. Povučena je za razliku od starije sestre Ejlul.

BURAK TUGDŽU
Hašmetov nećak koji je u Americi završio studij poslovne administracije i nedavno se vratio u Tursku. Iako je član imućne obitelji, nije razmažen, nego je vrlo zreo mladić za svoje godine.

ONUR BOZAN
Alperov, Enginov i Bernin bliski prijatelj s fakulteta Onur je ujedno i profesionalni varalica. Nije mu dovoljno što u poslu vara svojeg najboljeg prijatelja Alpera, nego već dugo održava i zabranjenu vezu s njegovom suprugom Bernom.

X