S puno ritma, buke i misterije dečki iz plesne skupine Step boys prošli su u finale Supertalenta!

Oni su udarna petorka - Lucijan, Tibor, Erik i Nino koje znamo s audicije i priključeni plesač Fran koji je došao tek na polufinalu čine nevjerojatnu plesnu skupinu Step boys.

Ovi višestruko nagrađivani plesači svojim su cipelama za step otplesali iz audicija u polufinale, a potom i u finale Supertalenta.

Na audiciji su nam ispričali kako su željeli razbiti predrasude o tome kako je općenito ples, a osobito step rezerviran za djevojke,a u tome su itekako uspjeli!

U polufinalu je pak bila sasvim drugačija priča i to ona filmska. Inspirirani budućnošću i znanstveno fantastičnim filmom Matrix dečki su izveli sjajnu koreografiju u kojoj je bilo čak i a capella djelova.

Dečki poručuju kako će u finalu nadmašiti sve do sada. Hoće li u tome uspjeti doznat ćemo već ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju