Uz finale popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' bilo je 540 tisuća gledatelja!

Uz finale popularnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato', koji je i ove nedjelje bio najgledaniji program dana na svim televizijama, bilo je 540 tisuća gledatelja, a emisija je ostvarila 39,2 posto udjela u gledanosti.



Pobjednica četvrte sezone hit showa Nove TV koji je i ove godine obranio tutulu najgledanijeg zabavnog programa je Nives Celzijus, a u njenim transformacijama, kao i ostalih sedmero natjecatelja uživalo je tijekom ovog proljeća više od 650 tisuća gledatelja, te je sezona u prosjeku ostvarila 39,8 posto udjela u gledanosti.



Kroz 13 epizoda showa ukupno je odrađeno 112 transformacija, najviše je pobjeda imala natjecateljica Mia Anočić Valentić koja je pobijedila čak tri puta. Kroz 13 emisija Nova TV je raznim humanitarnim udrugama donirala ukupno 160 tisuća kuna, a za glavnu nagradu u finalnoj emisiji odabrana je udruga ''Debra''.



I ove smo sezone svjedočili izvanrednim nastupima, nevjerojatnim transformacijama, te je i sektor maske i šminke imao niz izazova. Kao neke od najzahtjevnijih transformacija ističu se one u Jacquesa Houdeka, Borisa Dvornika, Miše Kovača i Scatmana. U showu je korišteno čak 250 perika, 390 umjetnih noktiju, 310 umjetnih trepavica, čak 23 posebno izrađenih zubala te je odjeveno čak 800 kostima i posebno izrađeno preko 20 pari cipela, i to sve kako bi osmero natjecatelja, a i svi plesači i plesačice, bili što sličniji originalu.




Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 5. ožujak - 28. svibanj 2017.
Ciljna skupina: 4+

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju