Za početak nove godine, Nova TV pripremila je brojne filmske naslove koji će oduševiti sve generacije.

 Meryl Streep, Rachel McAdams, Will Smith, Charlize Theron, Tom Cruise, Jason Statham, Bruce Willis, Ben Affleck i Robert De Niro samo su neka od poznatih imena koja će uljepšati vaše zimske večeri.


 

U TV premijeri filma 'Računovođa' Oskarovac Ben Affleck glumi Christiana Wolffa, matematičkog stručnjaka koji ima više afiniteta prema brojevima nego prema ljudima, a dok kao računovođa radi u malom uredu, istovremeno isti posao obavlja za najopasnije svjetske kriminalne organizacije. TV premijera filma 'Rušenje' donosi priču o uspješnom investicijskom bankaru koji prolazi kroz teško razdoblje nakon što je izgubio suprugu u tragičnoj prometnoj nesreći.

Anne Hathaway u TV premijeri drame 'Pjesma broj jedan' glumi ženu koja se nakon godina otuđenosti od obitelji vraća kući kako bi bila uz brata, ambicioznog glazbenika koji je nakon teške nesreće završio u komi. Za ljubitelje komedija, u TV premijeri 'Rock kraljica' koja je ispunjena glazbom i nastupima uživo, Meryl Streep glumi gitaristicu heroinu koja se odrekla svega kako bi ostvarila svoj san o rokerskoj slavi.

Sve ljubitelje akcije oduševit će izbor akcijskih filmova u siječnju. U filmu 'Savršena meta', snajperist Bob vraća se u službu kako bi spriječio atentat na američkog predsjednika, no ubrzo shvaća da atentat nije planiran na predsjednika, već na drugu važnu osobu.

U daleku budućnosti gledatelje će odvesti film 'Na rubu budućnosti', u kojem vanzemaljci napadnu Zemlju snagom kojoj se ne može suprotstaviti nijedna ljudska vojska. Tom Cruise u ulozi poručnika Cagea pogiba na samoubilačkom zadatku i nađe se u vremenskoj petlji u kojoj svaki dan iznova proživljava zadnji dan svog života. U filmu 'Iskupljenje' Jason Statham ispričat će priču o bivšem specijalcu Joeyu Jonesu koji se našao na ulici bježeći od progona vojnog suda i uspinje se na ljestvici kineskog podzemlja u Sohou.

U siječnju neće nedostajati ni smijeha koji će osigurati vrhunske komedije. U filmu 'Obračun legendi' Sylvester Stallone i Robert De Niro glume boksače koji su žestoki rivali. Neposredno prije njihove velike borbe, jedan od njih odluči se povući, a trideset godina kasnije, nudi im se velika prilika da se vrate u ring i jednom zauvijek poravnaju račune.

Kako je to biti najbogatiji klinac na svijetu, pokazat će vam komedija 'Richie Rich'. Richie ima sve što želi osim prijatelja, a kada ugleda djecu kako igraju košarku, želi im se pridružiti, no oni ga ne žele u svojem društvu. Osim toga, Richie mora preuzeti kontrolu nad tvrtkom i pronaći svoje izgubljene roditelje uz pomoć novostečenih prijatelja. U komediji 'Jesmo li gotovi' sve ljubitelje vrhunskoga humora nasmijat će Ice Cube koji u ulozi Nicka Personsa koji bježi iz velegradske buke i kupuje kuću u tihom predgrađu. No kada njegov novi dom postane preskupa investicija, Nickov san o predgrađu brzo postane prava noćna mora.

Zimske večeri uljepšat će romantične komedije, počevši od filma 'Kako biti solo' u kojem spavanje u gradu koji nikada ne spava nikada nije bilo zabavnije, a negdje između ljubavnih poruka i veza za jednu noć nalazi se ono što svi samci imaju zajedničko, a to je učiti kako biti solo u svijetu s bezbroj definicija ljubavi.

U romantičnoj komediji 'Hitch - Doktor za ljubav' legendarni Will Smith glumi anonimnog doktora za ljubav koji pomaže velikom broju njujorških muškaraca da pridobiju žene svog života. No, radeći s poniznim računovođom kojem se sviđa glamurozna poznata žena, Hitch će i sam upoznati svoju bolju polovicu. 'Po jutru se dan poznaje' još jedna je romantična komedija koja donosi priču o Becky Fuller koja dobije otkaz s lokalne redakcije vijesti, a karijera joj počinje nalikovati ljubavnom životu koji je u krizi. Ubrzo, Becky je prisiljena nešto poduzeti kako bi spasila svoj ljubavni život, reputaciju i emisiju od propasti.


Ljubitelje drame oduševit će 'Prije nego što zaspim' u kojem Nicole Kidman glumi ženu koja se svakog se jutra budi pokraj nepoznatog muškarca u nepoznatoj kući. Ne zna tko je ona, a kopajući po stvarima pronalazi kameru na kojoj je sama sebi snimila poruku.

Još jednu poslasticu donosi oskarovac Ben Affleck koji potpisuje scenarij i režiju te tumači naslovnu ulogu u kriminalističkoj drami 'Grad lopova', a u ostalim ulogama pojavljuju se Jon Hamm i Blake Lively. Radnja filma smještena je u dio Bostona koji je poznat po kriminalnim djelima, a film je nastao prema romanu Chucka Hogana 'Princ lopov'.

Uzbudljive filmske naslove u siječnju ne propustite pratiti svakodnevno na programu Nove TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju