Badnjak provedite uz popularne filmove na Novoj TV!

 Hoće li Scott na vrijeme spasiti Božić pogledajte u komediji "Djed Mraz 3: Odbjegli djedica"

Bliži se božićno vrijeme, pa Scott Calvin (Tim Allen) pozove svoju punicu i punca da posjete topli dom njegove sve veće obitelji. No, sve krene po krivu kad Scott otkrije da postoji način da se riješi uloge Djeda Mraza, a nestašni Jack Frost (Martin Short) skuje lukavi plan da on postane novi Djed Mraz!

"Jack, ubojica divova" – film temeljen na engleskoj bajci Jack i čarobni grah

Kada mladi radnik na farmi nehotice otvori prolaz između našeg svijeta i svijeta zastrašujućih divova, ponovno se budi drevni, odavno zaboravljeni sukob. Nakon što zakroče na Zemlju, razbojnički divovi imaju samo jedan cilj – vratiti teritorij koji su nekoć izgubili.

Jack (Nicholas Hoult) je prisiljen krenuti u bitku svojeg života kako bi ih zaustavio. Boreći se za kraljevstvo i ljubav jedne princeze, suočava se s legendarnim gorostasima i usput i sam postaje dio legende.

"Noa" - ekranizacija starozavjetne priče o Noi, čovjeku kojeg je Bog odabrao da spasi životinje od velikog potopa

Film prikazuje kako su se grijesi Adama i Eve prenosili generacijama preko njihovih sinova Kajina i Abela. Jedan od Šetovih potomaka, Noa (Russell Crowe), vizijama shvati da se sprema opći potop i da je njegov zadatak izgraditi golemu arku kako bi spasio sve životinje od smrti.

Noa, njegova supruga (Jennifer Connelly), te njihova djeca ubrzo započinju izgradnju. Međutim, ova vijest dođe do Tubal-Kajina (Ray Winstone), koji okupi vojsku kako bi preuzeo arku i tako pod svaku cijenu spasio vlastiti život.

"Božji sin" - film priča životnu priču Isusa Krista (Diogo Morgado), dok putuje i okuplja svoje učenike te izvodi čuda gdje god pođe

Iako ga je prigrlilo na tisuće sljedbenika i toplo ga dočekuju tamo gdje dođe, Isus se suočava s onima koji ga kritiziraju i izokreću njegove riječi kako bi se činilo da on djeluje protiv njihove vjere. Oni se brinu da je dobio preveliku moć i prisiljavaju Rimljane da ga pronađu i uhvate. Jedan od njegovih učenika, Juda, izdaje ga i vodi ih ravno do Isusa. Na pitanje je li on Sin Božji, Isus to priznaje i optužen je za bogohuljenje. Juda kasnije žali što je učinio, ali je prekasno.

"Fred Mraz" – komedija o čovjeku koji cijeli život živi u bratovoj sjeni

Fred Claus (Vince Vaughn) proživio je čitav život u bratovoj sjeni. Fred je pokušavao, ali nije uspijevao slijediti primjer koji je davao mlađi Nicholas (Paul Gimatti) koji je bio savršen svetac. I tako je Nicholas postao primjer davanja dok je Fred postao njegova potpuna suprotnost - prepredeni ovrhovoditelj koji je ostao bez sreće i novca.

Unatoč protivljenju gđe Mraz, Nicholas pristaje pomoći svojem bratu pod jednim uvjetom: da dođe na Sjeverni pol i zasluži novac koji mu treba radeći u Djedovoj radionici. Problem je što Fred nije baš materijal za vilenjaka, a kako je Božić sve bliže, Fred bi mogao ugroziti najsretniji blagdan godine.

Više filmskih naslova potražite na Nova TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju