Uživajte uz Novu i Domu TV!

Pripremite se za nevjerojatnu zabavu filmskih i serijskih poslastica u akcijskim avanturama, drami i romantici koje će dodatno začiniti tople dane.

Za ljubitelje drama, Nova TV premijerno prikazuje film „Kaos: Početak” (Chaos Walking). Godina je 2257. poslije Krista, a ljudi su pogođeni stanjem zvanim 'Buka', zbog kojeg svi vide i čuju misli jedni drugima. Dva neobična suputnika kreću u avanturu dok pokušavaju pobjeći od opasne i dezorijentirajuće stvarnosti. U premijeri „Vještice” (The Witches) prema romanu Roalda Dahla, mladi dječak otkriva mračni svijet tajanstvenih vještica koje imaju zle planove za djecu diljem svijeta. Zajedno s bakom kreće u hrabru avanturu kako bi zaustavili vještice prije nego što bude prekasno. Nova TV prvi put će prikazati i film Godzilla vs. Kong“ iz 2021. godine, u kojemu je sukob između dva Titana samo početak misterija koji leži duboko u jezgri Zemlje. Oni najmlađi, na Novoj TV moći će pronaći i animirani film „Kaos u multiverzumu” (Teen Titans Go! & DC Super Hero Girls: Mayhem in the Multiverse).

 

U rasporedu Nove TV gledatelje očekuje još i hvaljena drama „Sudac“, u kojoj se odvjetnik Hank Palmer (Robert Downey Jr.) iz velikog grada vraća u dom iz djetinjstva gdje je njegov otac, gradski sudac, osumnjičen za ubojstvo. Vrhunska glumačka postava koju čine Emily Blunt, Tom Cruise i Bill Paxton dio su futurističkog svijeta u kojemu se Zemljom širi rat protiv nevjerojatnih izvanzemaljskih bića u akcijskom hitu „Na rubu budućnosti“.

 

Pripremite se i za emotivnu priču u filmu „Zvijezda je rođena“ u kojoj Lady Gaga i Bradley Cooper utjelovljuju talentiranu pjevačicu niskog samopouzdanja u usponu i sraz karijere velike zvijezde. Za ljubitelje romantike rezerviran je i film „Ljubav nema pravila“, u kojemu će se pojaviti glumačke legende Jack Nicholson, Diane Keaton i Keanu Reeves. Šarmer na pragu starije dobi s ukusom za mlade žene zaljubljuje se u uspješnu ženu bližu njegovim godinama. U akcijskoj komediji „21 Jump Street“, Jenko (Channing Tatum) i Schmidt (Johan Hill), dvojica nespretnih policajaca, dobivaju svoju šansu za dokazivanje kada ih prebace u tajni odred koji se infiltrira u srednje škole kako bi raskrinkao trgovce drogom.

 

Od četvrtka 3. kolovoza u noćnom terminu gledatelji će moći premijerno pratiti drugu sezonu serije „Pennyworth“. Uzbudljiva britanska TV-serija prati mladog Alfreda Pennywortha u 60-im godinama 20. Stoljeća, dok se bori protiv fašističkog "Gavranovog društva" uz pomoć Thomasa Waynea. U drugoj sezoni, građanski rat, otmice i tragedije samo su dio prepreka s kojima se mladi junak mora suočiti.

 

Večernji program Nove TV kroz cijeli kolovoz rezerviran je i za turske uspješnice, pa će tako serija „Snaga obitelji“ nastavljati ostavljati bez daha svojim neočekivanim zapletima s kojima se obitelji moraju suočavati. U omiljenoj seriji gledatelja diljem svijeta „Zlatni kavez“ Halis Aga, glava jedne od uglednih obitelji u Gaziantepu, odlučuje oženiti svog neposlušnog unuka Ferita kako bi ga doveo u red. Iako je unuk na početku nezadovoljan odlukom, doživljava neobičnu ljubav kakvu nitko nije očekivao. U turskoj hit seriji „Dvostruki život“ pratimo snažnu ženu Guzide Yenersoy (Vahide Percin), cijenjenu sutkinju obiteljskog prava, koja smatra da je sa svojom obitelji pravi primjer mirnog i urednog života te očekuje da to potraje. Ipak, jednog dana slučajnost joj pokazuje da to možda nije tako, i da je njezino toplo obiteljsko gnijezdo zapravo krhka kula od pijeska.

 

Doma TV standardno donosi najbolje naslove uzbudljivih kriminalističkih serija. Već s 1. kolovozom premijerno prikazuje 5. sezonu kriminalističke serije „Završni udarac" (The Closer), u kojoj genijalna detektivka Brenda uspješno vodi istražiteljski policijski tim i ruši sve stereotipe. U kolovozu također Doma TV svojim gledateljima donosi izvanrednu seriju koja će ih zasigurno prikovati za male ekrane. Radi se o seriji „Državna tajnica", u kojoj pratimo život Elizabeth McCord, bivše analitičarke CIA-e koja postaje državna tajnica SAD-a, suočavajući se s političkim intrigama, međunarodnim krizama i moralnim dilemama dok se bori za očuvanje mira i stabilnosti u svijetu.

 

Od filmskih naslova, gledatelje očekuje američka fantastično-pustolovna trilogija „Gospodar prstenova” (Prstenova družina, Dvije kule i Povratak kralja). Hrabri hobit Frodo Baggins kreće na nevjerojatno putovanje kako bi uništio moćni prsten koji može donijeti propast svijetu i suočava se s mračnim silama koje ga pokušavaju zaustaviti. Nagrađen s čak 5 Oscara uključujući onaj za najbolju glumicu (Julija Roberts), „Erin Brockovich”, ispričat će nam priču o nezaposlenoj samohranoj majci koja postaje pravna pomoćnica i gotovo sama sruši kalifornijsku elektroprivredu. Napeti triler „Leon Profesionac“ prikazuje neobičan savez plaćenog ubojice i djevojčice koja je svjedok tragičnog događaja, što vodi do neočekivane borbe za preživljavanje. U filmu „Gran Torino" ogorčeni veteran ratnih sukoba postaje neočekivani mentor mladom susjedu koji ga uči vrijednosti suosjećanja i zajedništva, dok se bore protiv nesmiljenog nasilja u njihovoj zajednici.

 

Uzbudljive filmske i serijske minute ne propustite pratiti na Novoj TV i Doma TV-u!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju