Provjerite tko se sve našao na našem popisu!

Tom Cruise, Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Vin Diesel, Will Smith, Margot Robbie, Julia Roberts, Alicia Vikander... samo su neka od brojnih poznatih imena svjetske glumačke scene, a ovog studenog zabavljat će vas u šarolikoj ponudi filmova na Novoj TV!

Od akcijskih filmova, preko avantura, romantičnih komedija i drama, sve do krimića i trilera – svatko će zasigurno pronaći nešto za sebe. U nastavku donosimo pregled tek nekoliko filmskih naslova uz koje ćete imati priliku opustiti se.

Fantastični gospodin Dundee

Nova TV u TV premijeri donosi legendu kino hitova, Krokodila Dundeeja, koji nakon uspješne karijere želi uživati u zasluženoj mirovini. No, nakon mnogo prosjačenja i preklinjanja od strane njegovog agenta, gospodin Paul Hogan vraća se Hollywood. Međutim, u samo nekoliko tjedana njegov brand biva potpuno uništen. Iako uvijek pokušava učiniti pravu stvar i spasiti svoju brzo padajuću reputaciju, život se jednostavno urotio protiv njega. Sve se polako počinje pretvarati u pakao... ali i u fantastičnu zabavu za sve!

Jumanji: Dobrodošli u džunglu i Jumanji: Iduća razina

Dwayne Johnson jedan je od četvorice srednjoškolaca koji otkriju staru igraću koznulu s igrom "Jumanji". Ono što nisu očekivali jest da bivaju uvučeni u džunglu, doslovce postajući avatari koje su odabrali u igrici. Otkrivaju da "Jumanji" moraju ne samo odigrati, nego i preživjeti ne bi li se vratili u stvarni svijet.

Međutim, u "Idućoj razini" ponovno ulaze u igricu da spase prijatelja koji je ostao zaglavljen. Otkrivaju da ništa nije kao što su očekivali, stoga će morati hrabro proći kroz nepoznate i neistražene dijelove, od sušnih pustinja do snježnih planina...

Jack Reacher: Nema povratka

Legendarni Tom Cruise utjelovljuje Jacka Reachera, bivšeg vojnika koji pokušava saznati istinu o velikoj vladinoj zavjeri kako bi sprao ljagu sa svog imena. Tijekom bijega od zakona Jack saznaje istinu iz prošlosti koja bi mogla promijeniti njegov život zauvijek.

xXx: Povratak Xandera Cagea

U trećem eksplozivnom poglavlju franšize koja je redefinirala špijunski triler zatječemo ekstremnog sportaša koji je postao vladin operativac Xandera Cagea (Vin Diesel). Pratimo ga na izlasku iz samonametnutog izgnanstva i na putanji k srazu s ubojitim alfa-ratnikom Xiangom i njegovim timom, u utrci za povratak zlokobnog i naizgled nezaustavljivog oružja poznatog kao Pandorina kutija. Uz već karakteristični sarkastični humor i opak stav, ovaj film podiže ljestvicu ekstremne akcije nekim od najnevjerojatnijih akrobacija ikad snimljenih.

Birds of Prey i emancipacija famozne Harley Quinn

Radnja se odvija oko grupe heroina i negativki DC-jevog univerzuma, a glavna je zvijezda Margot Robbie kao famozna Harley Quinn. Ovu izopačenu priču ispričala je sama Harley na sebi svojstven način. Kad Gothamov najpokvareniji narcisoidni zlikovac Roman Sionis i njegova desna ruka Zsasz učine mladu Cass svojom metom, Harley, Huntress, Black Canary i Renee Montoya nemaju drugog izbora nego udružiti se ne bi li eliminirale Romana.

I ovog studenog ne propustite napete i uzbudljive filmske večeri uz filmove na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju