Brad Pitt, Dwayne Johnson, Leonardo DiCaprio... I brojne druge hollywoodske zvijezde

Vrijeme je godišnjih odmora – za neke to znače morski, a za neke tek toplinski valovi. Bilo kako bilo, pravo je vrijeme za svakodnevno opuštanje uz filmove na Novoj TV! 

Među raznovrsnim akcijama, avanturama, komedijama i filmovima romantične tematike svatko će zasigurno pronaći nešto za sebe. A unatoč visokim temperaturama, večernju atmosferu zagrijat će i poneka drama.

Donosimo pregled samo nekih od filmova koji će vas ovog kolovoza zabavljati:

Ad astra

Kada zagonetni, potencijalno smrtonosni događaj pogodi Zemlju, astronaut Roy McBride (Brad Pitt) odlazi na opasnu misiju kroz neumoljivi solarni sustav. Želi otkriti istinu o svom nestalom ocu (Tommy Lee Jones) i njegovoj kobnoj ekspediciji koja sada, 30 godina poslije, predstavlja prijetnju cijelom svemiru.

Elysium

Godina je 2154. i postoje dvije skupine ljudi: oni vrlo bogati, koji žive na svemirskoj postaji nazvanoj Elysium, te ostali, koji žive na prenapučenoj i uništenoj planeti Zemlji. Druga skupina očajno želi pobjeći od kriminala i siromaštva i hitno im je potrebna vrhunska medicinska skrb koja je dostupna samo na Elysiumu. Jedini čovjek koji može donijeti ravnotežu između ovih dvaju svjetova je Max (Matt Damon). On stoga nevoljko prihvaća opasnu misiju u kojoj se sukobljava s moćnom tajnicom Elysiuma, Delacourt (Jodie Foster). Ako u tome uspije, spasit će živote milijuna Zemljanina.

Gospodin i gospođa Smith

Supružnici John (B. Pitt) i Jane Smith (A. Jolie) upoznali su se prije nekoliko godina u Bogoti, zaljubili na prvi pogled i otpočeli naoko sretan brak. John radi u uspješnoj građevinskoj tvrtki, a Jane na Wall Streetu, pa oboje uživaju u svojoj luksuzno namještenoj kući. Međutim, početnu je zaljubljenost zamijenila rutina te se Smithovi obrate bračnom savjetniku. U međuvremenu, ne znajući jedno za drugo, oboje rade svoje prave poslove. Oni su, naime, plaćeni ubojice s lažnim identitetima čiji će se putovi ispreplesti kada dobiju isti zadatak.

Herkul

Herkul (Dwayne Johnson) sin je boga Zeusa koji ima nadljudsku snagu, ali osjeća patnje običnih smrtnika. Nakon izvršenja mukotrpnih zadataka i gubitka obitelji, Herkul je okrenuo leđa bogovima i pronašao utjehu u krvavoj borbi. Tijekom godina zbližio se sa šest muškaraca i žena sličnih njemu. Kada zlobni vojskovođa zaprijeti kraljevini Trakiji, njezin očajni kralj obrati se Herkulu i njegovoj bandi plaćenika da uspostave mir. Herkul sada mora ponovno prizvati svu snagu zbog koje je postao legendom.

Računovođa

Dok Christian Wolff (Ben Affleck) radi kao računovođa u malom CPA uredu, istovremeno isti posao obavlja za najopasnije svjetske kriminalne organizacije. Zbog svojih sposobnosti zapeo je za oko Ministarstvu financija, ali s vremenom počinje raditi za tvrtku unutar koje je knjigovotkinja Dana Cummings (Anna Kendrick) otkrila financijsku malverzaciju vrijednu milijune dolara. No, dok Christian polako razotkriva istinu, broj žrtava raste.

 

Pobjegnite od ljetnih vrućina i opustite se uz filmove u kolovozu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju