Novu i drugačiju priču donose plesači Ritam zone koji se u borbi za finale Supertalenta predstavljaju filmskom tematikom.

Ritam zona broji oko 200 plesača, a od toga je izabrano njih 17 u rasponu od 12 do 20 godina koji će braniti boje svog tima. Za polufinale Supertalenta pripremali su se tri mjeseca, a znali su provesti i vikende u dvorani.


 

Plesači su izuzetno uzbuđeni i jako se vesele svom nastupu. Inspiracija dolazi iz druge sfere, a tematika je znanstveno fantastični film Avatar.

''Misija nam je pokazati drugu realnost u kojoj živi skupina svjesnih pojedinaca koji žive u radosti i ljubavi i prikazuju bolji svijet.'', poručuje njihova trenerica Tamara Berec.

''Bila sam inspirirana Avatarom za samu tematiku. Želja nam je potaknuti publiku na razmišljanje o uništavanju okoliša što je univerzalna tema. Želimo reći kako postoji mogućnost življenja u jednoj lijepoj zajednici u kojoj prevladava bezuvjetna ljubav i međusobno pomaganje'', rekla je trenerica.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju