Ovo je svekrva iz pakla od koje bi svatko pobjegao!

Nakon godina traženja onog pravog Charlotte "Charlie" Cantilini (Jennifer Lopez) napokon pronalazi čovjeka svojih snova, Kevina Fieldsa (Michael Vartan), no tada otkriva da je njegova majka Viola (Jane Fonda) žena njezinih noćnih mora. Nedavno otpuštena voditeljica nacionalnih vijesti boji se da bi mogla izgubiti sina na isti način kako je upravo izgubila karijeru.

Viola odlučuje prestraviti sinovu novu zaručnicu time što će postati najgora svekrva na svijetu, a Violina dugogodišnja asistentica Ruby (Wanda Sykes) daje sve od sebe kako bi pomogla Violi da ostvari svoje lude planove. No Charlie se odlučuje suprotstaviti pa započinje borba između dviju žena kako bi se saznalo koja je alfa-ženka.

Jane Fonda izjavila je kako je bazirala svoj lik prema predlošku bivšeg supruga Teda Turnera. Jennifer Garner i Ben Affleck, bivši partneri Michaela Vartana i Jennifer Lopez, vjenčali su se nakon što su prekinuli s glavnih glumcima ovog filma.

Ovaj je film obilježio povratak Jane Fonde na velika platna nakon punih 15 godina. Posljednji film koji je snimila bio je Stanley i Iris 1990. godine.

Jane Fonda je u intervjuu priznala kako je u pravom život super svekrva. Sve tri njezine snahe bile su super i s njima se odlično slagala, za razliku od one s velikog platna.

Priznala je kako se bojala da će se Jennifer Lopez ponašati poput dive. No, iznenadila ju je svojom pameću i predanošću poslu. Uvijek je na set dolazila na vrijeme i znala svoj tekst.

Glumice su se doista šamarale u sceni kada se snaha i svekrva umalo potuku prije vjenčanja. Fonda je priznala da ju je Lopez jednom prilikom slučajno udarila svojim dijamantnim prstenom u obrvu. Nasreću, sve je prošlo bez ozljeda.

Simpatičnu romantičnu komedija "Za sve je kriva svekrva" pogledajte u petak na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju